Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slaninu raději než sex! Čemu ještě dáme přednost?

  • 14. května 2022 | 06:00

    Je fakt, že v dnešní rychlé době jsme neustále unavení a vystresovaní a na aktivity, jako je sex, si mnohdy nenajdeme čas, přestože by nám od stresu pomohl. Zato jídlo nebo spánek, ty si neodepíráme nikdy. Stále věřím, že sex nevymizí a nenahradí ho sebeukájení před monitory počítačů. Ovšem tento průzkum nahrává do karet té druhé variantě. Čemu byste vy dala raději přednost před sexem?

    Sex je pro většinu lidí důležitou součástí jejich životů. Má řadu fyzických i psychických benefitů. Mimo jiné posiluje imunitu, snižuje krevní tlak i riziko infarktu. V rovině mentálního zdraví podporuje dobrou náladu, sebevědomí a je také výborným prostředkem v boji se stresem. Přestože si vědci ještě nedávno mysleli, že je sex jednou z nejúčinnějších zbraní proti stresu, v reálné praxi tomu tak není. Výsledky nejnovější studie totiž ukazují, že pokud jde o odbourávání stresu v reálném životě, nejsou milostné hrátky preferovanou metodou.

    „Podle nedávného průzkumu pro značku Dr. Beckmann volí sex jako prostředek pro útěk před stresem jen 17 procent lidí. Více než čtvrtina naopak raději uklízí svůj domov a třetina preferuje cvičení,“ prozrazuje Adam Durčák z e-shopu Ruzovyslon.cz. Někdy zkrátka sex není prioritou. Podívejte se, čemu všemu by před ním lidé dali přednost.

  • Mobilní telefon

    O tom, že chytré telefony podstatně ovlivňují sexuální život zejména mladých lidí, bylo řečeno již hodně. A pokud by si měli vybrat mezi týdnem bez svého telefonu a týdnem bez sexu, třetina lidí by podle průzkumu společnosti TeleNav oželela raději milostné hrátky.

    Podívejte se na tajný sex tip od Tarry White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Tajný tip, který používám, a pomůže vám k bombastickému sexu • VIDEO: BPŽ

  • Spánek

    Co je lepší než vášnivá noc plná milování? Podle organizace Better Sleep Council by 12 % lidí jednoznačně dalo přednost kvalitnímu spánku. Ono totiž – přiznejme si to, když jsme unavené, že sotva udržíme oči otevřené, je pak vidina postele a spánku tím jediným, po čem toužíme. 

    Podívejte se na ódu na vaginu:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Čokoláda

    Podle studie londýnské agentury Perspectus Global by si při výběru mezi sexem a tabulkou čokolády celých 20 % lidí vybralo čokoládu. A ještě více milovníků sladké kakaové dobroty je mezi mladými – ve věkové kategorii od 18 do 29 let upřednostnila čokoládu před sexem dokonce čtvrtina respondentů.

  • Slanina

    U jídla ještě zůstaneme, protože to, jak se zdá, vítězí nad sexem na více frontách. Například takovou slaninu by dle průzkumu kanadské společnosti spíše než milování bralo 43 % lidí. „Zajímavým výstupem zmíněné studie je ovšem i fakt, že 82 procent milovníků slaniny o sobě prohlásilo, že jsou skvělí v posteli,“ komentuje Adam Durčák.

  • Lehčí školní batoh

    Roční celibát výměnou za to, že si nebudete muset po celý semestr nosit do školy učebnice? Dle průzkumu společnosti Kno, která se zaměřuje na vývoj vzdělávacího software, by rovná čtvrtina vysokoškolských studentů na takovou nabídku nadšeně kývla.

Autor: roh, inf
Diskuse ke článku
.