Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Alice Jandová: Mladá žena se starším partnerem se nevyhne nálepce zlatokopky

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
25. července 2022 | 06:00

Je sice jednadvacáté století, ale některé věci se zřejmě nikdy nepřestanou řešit. Věkový rozdíl mezi partnery je jednou z nich, především pokud překračuje jisté hranice. Jaká úskalí a jaké přednosti má takový vztah s o mnoho let starším mužem, nám svěřila podnikatelka Alice Jandová (39).

Alice je manželkou hudebníka Petra Jandy, a přestože i sám zpěvák byl zpočátku zaskočen věkovým rozdílem, dnes už se nad tím téměř nikdo nepozastavuje. Když se seznámili, bylo Alici osmnáct a muzikantovi už táhlo na šedesát. V ten okamžik se se vzájemnými sympatiemi a tím, jak na to nahlíží společnost, museli vyrovnávat každý po svém.

Petr měl pocit, že Alici kazí život, protože je pro ni moc starý, Alice zase byla v očích všech mladá zlatokopka. Dnes jsou spolu už déle než dvacet let, mají spolu dvě dcery a jsou stabilním párem, který neprovází žádné skandály.

„Muži mě v přítomnosti manžela mnohdy balí, protože jim nedochází, že bychom mohli patřit k sobě,“ smála se Alice, když objasňovala některé komické momenty, ke kterým kvůli jejich vysokému věkovému rozdílu dochází. Samozřejmě jsme se dotkly i otázek, které musí napadnout každého, jako je třeba obava, že tu zůstanete na výchovu dětí sama. „Samozřejmě že tyhle věci mě napadají, bude to určitě strašné, protože po takové době je partner naší součástí. Ale budu to řešit, až to nastane.“ Na celý rozhovor s Alicí se můžete podívat ve videu.

Video se připravuje ...