Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V šatníku slavných: Kostková ve stylu Pavlové, pohublá Tomicová překvapila. Kdo ale triumfoval?

25. května 2023 | 16:35

Tisková konference očekávaného festivalu Letní shakespearovské slavnosti nabídla kromě představení bohatého programu letošní sezony také letní závan trendů vynesených českými celebritami. Jaké atributy ovládají šatníky slavných?

Letní shakespearovské slavnosti odstartují pod širým nebem již 27. června. A my jsme mohly nahlédnout do bohatého programu, který nabídne jedinečné zážitky plné emocí, humoru, vášně i lásky. Na rozhovory s hlavními představiteli se můžete těšit již brzy! V čem ale zavítaly známé krásky na tiskovou konferenci a které trendy se promítají v jejich šatníku?

Kostková v modelu připomínajícím inaugurační model

Herečka a moderátorka Tereza Kostková přinesla do všedního dne svěží vítr sukňovým fuchsiovým kostýmkem v peplum siluetě. Vzhledem k saturované barvě a střihu evokoval inaugurační model první dámy Evy Pavlové.

Slavnostní model z dílny designérky Štěpánky Pivcové byl vytvořen z vysoce kvalitního vlněného double žoržetu, se kterým rád pracoval Christian Dior. Vynikal ale nejen barvou, střihem a materiálem, ale také osobním skrytým vzkazem, a to monogramem v podobě ruční výšivky. Více o outfitu i peplum siluetě se můžete dočíst v našich článcích:

Slavné herečce tak tento styl velmi lichotil. Elegantní vzhled navíc podpořila tělovými lodičkami a ledabylými volnými loknami.

Monochromatická vyváženost

Skvostným, ultra stylovým modelem pak uchvátila herečka Markéta Děrgelová. Model stál na bázi dvou barev různých odstínů. Konkrétně vynesla zelenou paletu v podobě saka a limetkového topu a hnědou prostřednictvím béžových kalhot s vysokým pasem spolu s hnědým opaskem a botami. Detaily jako lemy rukávů saka ladící s kalhotami, zlaté řetízky i originálně uvázaný opasek ještě více povýšily vizuální působivost looku.

Tomicová v moderní černé

Divadelní a filmová herečka Pavla Tomicová zvolila klasiku v podobě černých šatů. Ty však nepůsobily fádním vzhledem, ba naopak. Zajímavé byly díky průhledným rukávům i rozházeným písmenkům v dolní části modelu.

Trendy outfit inspirovaný celebritami vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Podívejte se na nedávný rozhovor s Pavlou Tomicovou:

Video se připravuje ...
Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... • VIDEO: David Turek, Elmer Carvalho

A jaké modely oblékly ostatní známé celebrity? Na to se podívejte do fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová