Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

50 odstínů denimu: Dakota Johnson oblékla nejžhavější trend sezony! Pohltí i vás?

19. května 2023 | 06:00

Posedlost denimem je na nejvyšší úrovni a není těžké se jím nechat zcela pohltit. Džínový materiál, kterému věnujeme pozornost především skrze nadčasové kalhoty na denní nošení, se však přerodil v základ exkluzivního zboží. V aktuálním stylingu tak vyznívá čirým luxusem, který berou všichni zcela vážně. Jak ho tedy zkombinovat tak, abyste z něj vykřesala ultra cool vzhled?

Double denim

Jednoznačně v double denimu! A to třeba rovnou po vzoru modelu herečky Dakoty Johnson, ve kterém si vyšla do ulic LA. Stylisticky vyvážený look se opíral o bundičku v prodloužené délce, která nabírala na luxusu vzhledem k tmavému denimu v kombinaci se zlatými knoflíky.

Tmavá modř džínového materiálu bude v absolutní symbióze s již zmíněnými zlatými atributy, ale také s hnědými doplňky. To se stalo i při výběru u půvabné herečky. Doplnila džínový svrchník shopper kabelkou v hnědém semiši. Double denim pak vytvořila spolu s džínami s vysokým pasem. Stylistickou tečku zpodobňovaly kočičí brýle a bílé tenisky značky Gucci.

Které kalhoty budeme nosit po čas roku 2023? Na to se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Po vzoru Dakoty jsme pro vás připravily obdobný look s cenově dostupnými trendy kousky. Račte se inspirovat i ve fotogalerii těmi nejlepšími denimovými modely!

Nákupní tipy: džínová bunda Carhartt WIP, $175; džíny H&M, 799 Kč; tričko Massimo Dutti, 895 Kč; tenisky New Balance, 2999 Kč; sluneční brýle Miu Miu, prodává eyerim.cz, 4609 Kč; kabelka Mango, 599 Kč

Maxi sukně jako vrchol módní agendy

A jak ještě zkombinovat tento hot trend sezony? Zaměřte se i na maxi či midi džínové sukně, které stanuly na vrcholu módní agendy. Vizuální působivost vytvoří v kombinaci s košilí v cropped střihu, neméně vkusně bude vypadat i košile zastrkaná do sukně. Opojný šmrnc navíc dodáte obutím lodiček či balerín s ostrou špičkou. Nezdráhejte se ani použití koktejlu různě barevného denimu nebo patchworku. Rozhodně nešlápnete vedle s tmavým denimem zkombinovaným s tím bílým. Dalšími looky se inspirujte na Instagramu:

Trendy oblečení za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová