Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc prosinec, které si rozhodně musíte přát k Vánocům

  • ...
    7. prosince 2022 | 06:00

    Štědrý den se pomalu, ale jistě blíží, a pokud stále nevíte, co si přát pod stromeček, nebo naopak čím udělat radost svým blízkým, možná vás inspiruje náš výběr kosmetických novinek pro měsíc prosinec. Všechny jsou totiž naprosto skvělé!

    Není žádným tajemstvím, že voňavý kosmetický dárek potěší každé ženské srdce. Vybraly jsme pro vás několik skvělých tipů, které se budou hodit pod stromeček vám, ale klidně i vaší mamince, dceři, sestře nebo třeba kamarádce.

  • Balzám na rty Your Lip Balm, KĒORY Young, 590 Kč, koupíte na www.keoryyoung.cz

    Tento nový balzám dokonale hydratuje, vyživuje a chrání jemnou pokožku rtů. A to vše díky akáciovému vosku, jojobovému oleji a čerstvým organickým výhonkům pískavice řecké seno. K tomu je třeba připočíst extrakt z květu granátového jablka a je tu klíč pro plnější a pevnější rty. Vaše rty budou v té nejlepší péči!

    Jak se správně odlíčit? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

  • Mléčná koupel Puaree, 395 Kč, koupíte na www.puaree.cz

    Kdy jindy si napustit horkou vanu než právě teď? Dopřejte si dokonalý relax s mléčnou koupelí od značky Puaree. Je tvořena z ovesného hedvábí, medu a sušeného kokosového mléka. Toto složení rozmazlí smysly a zvláční pokožku těla. Jedinečná receptura je doplněna o himálajskou sůl, sušené květy růže a mořskou řasu, která vyhlazuje, chrání před působením volných radikálů a je výborným zdrojem minerálních látek. O účinky aromaterapie se postará kombinace tří esenciálních olejů – z levandule, geránia a ylang-ylangu. 

  • Odličovací micelární tamponky s aloe vera, Bel, 89 Kč (30 ks), koupíte v síti drogérií

    Odličování s těmito ubrousky značky Bel nikdy nebylo jednodušš! Stačí ubrousek vytáhnout z krabičky a během chvilky se zbavíte make-up i dalších nečistot. Složení obsahuje aloe vera a právě díky němu mají ubrousky osvěžující a zklidňující účinky. Praktické balení oceníte hlavně na cestách.

  • Melounová maska na vlasy YUMI HC, 129 Kč (300 ml), koupíte na www.hebe.com

    Melounová maska ​​3v1 je dokonalým produktem pro vlasy se střední porézností. Obsahuje účinné složky jako ricinový olej, olej ze sladkých mandlí, avokádový olej, vodní meloun a šťávu z listů aloe vera. Toto složení zanechá vaše vlasy posílené, plné lesku, regenerované a hydratované. A ta vůně? Naprostá dokonalost!

  • Zvláčňující balzám na oči Korres, 1241 Kč (15 ml), koupíte na www.notino.cz

    Je váš pohled unavený, mdlý a chybí mu jiskra? Pak potřebujete nový zvláčňující balzám na okolí očí od značky Korres. Přípravek má pečující texturu, která v jemné pokožce očního okolí uzamyká vlhkost, díky tomu ji udržuje pružnou, hladkou a rozjasněnou. Základem balzámu je extrakt z černé borovice, který je bohatý na polyfenoly – vypíná pleť a redukuje výskyt vrásek. Vedle toho je přípravek obohacen o peptidové výtažky z quinoy, které pomáhají redukovat otoky i další známky stárnutí. Balzám vám zaručí odpočatý vzhled již od prvního použití!

  • Regenerační noční krém Élixir Nuit, Huygens, 989 Kč (50 ml), koupíte na www.notino.cz

    Díky regeneračnímu krému od značky Huygens dopřáváte své pleti během noci jen to nejlepší! Složení obsahuje aktivní látky jako kolagen, resveratrol, kyselinu hyaluronovou a argan. Svěží textura nočního krému a jeho okouzlující vůně si vás získají na první dotek. Bonusem pro vás bude probuzení s mladistvou, jemnou, vyhlazenou a rozjasněnou pletí. Certifikované organické složení je plné přírodních účinných látek.

  • Suchý vosk ve spreji Dry Wax, Alcina, 520 Kč, koupíte ve vybraných salonech

    Suchý vosk ve spreji od Alciny dodává vlasům přirozenou texturu, flexibilní a strukturované zpevnění a přirozený lesk. Jednoduše se nanáší, nezatěžuje a je vhodný pro všechny typy a délky vlasů, nejvíce však vynikne na kratších. Před použitím produkt důkladně protřepejte a poté ho nasprejujte na vlasy ze vzdálenosti 20 cm.

  • Ledové sérum Probuzení, LaQ, 225 Kč (30 ml), koupíte na www.hebe.com

    Jelikož se blíží sezona vánočních večírků a silvestrovských párty, bude se vám v kosmetické taštičce hodit životabudič pro vaši pleť! Gelové sérum obsahuje aktivní látky jako panthenol, šťávu z aloe vera, výtažek z máty a zeleného čaje, výtažek z grapefruitu a citronu a výtažek z okurky a kopřivy. Díky tomuto složení bude vaše pleť během chvilky rozzářená a svěží a hebká na dotek. Sérum můžete používat ráno i večer.

  • Denní krém Glow by Nature s Q10 a vitaminem C Lavera, 479 Kč (50 ml), koupíte na www.lavera.cz

    Díky jedinečnému přírodnímu složení nového denního krému Lavera bude vaše pleť krásná a svěží. Nová receptura je založena na lehkém krémovém základu, krém se snadno roztírá a pleť osvěžuje. Obsažený vitamin C obnovuje kožní bariéru, zajišťuje regeneraci pleti po akné a sjednocuje ji. Koenzym Q10 se postará o mladistvý vzhled, brání tvorbě vrásek a podporuje tvorbu kolagenu.

    Kosmetické novinky za nejlepší ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.