Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Brunetky, zbystřete! Tohle je nejvíc trendy odstín letošní zimy

30. listopadu 2022 | 06:00

Během zimy naše hlavy nejčastěji zdobí hlavně čepice, to ale neznamená, že svým vlasům nemůžeme dodat zasloužený refresh. Uvažujete o novém odstínu? Zimní zlatá bude ta pravá barva pro všechny brunetky toužící po změně. Inspirujte se u celebrit, které tomuto zimnímu odstínu také propadly.

Hvězdy jako Lily Collins, Olivia Wilde nebo Hailey Bieber vynesly nový vlasový trend na zimu – odstín Winter Gold neboli zimní zlatou. Tato barva je vhodná pro všechny středně až tmavě hnědé vlasy, hodí se pro dlouhé vlasy, krásně oživí také mikádo. Patří mezi tlumenější odstíny, které se pro zimu dokonale hodí, a díky zlatavým pramínkům své vlasy "obalíte příjemným teplem". 

Jak vytvořit vlny pomocí žehličky na vlasy? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak vytvořit vlny pomocí žehličky na vlasy • VIDEO: Videohub

Tento odstín nebude trendy pouze během letošní zimy, bude patřit mezi nejvíce žhavé odstíny příštího roku. Pokud se pro něj tedy rozhodnete, volte místo červených, čokoládových či popelavých tónů spíše ty do zlata, které vaše vlasy dokonale rozzáří. Své vlasy si můžete nechat promelírovat celé, ale skvěle budou vypadat také prosvětlené délky, které budou vykukovat zpod čepice.

Perfektní odstín, který rozzáří vaše vlasy, vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Zaujal vás tento odstín? Podívejte se, jak ho nosí slavné krásky:

 

Autor: Aneta Valešová