Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jakou kosmetiku používají celebrity? Jejich beauty pomocníky najdete v kuchyni

  • Jakou kosmetiku používají celebrity? Jejich beauty pomocníky najdete v kuchyni
    16. listopadu 2022 | 05:00

    Možná si říkáte, že slavné krásky nepoužívají nic jiného než drahou kosmetiku a že za jejich bezchybným vzhledem stojí vždy tým profesionálních vizážistů. Rády se svěří do péče odborníků, pokud jde však o domácí péči, sahají po surovinách, které máte doma běžně také vy. Jaké jsou tajné beauty triky celebrit, díky kterým vypadají skvěle?

    Taky si při pohledu na tyto celebrity říkáte, jak to jenom dělají, že mají tak krásné a zdravé vlasy, zářivý úsměv a pleť bez chybičky? Máme pro vás dobrou zprávu! Známe jejich tajné kosmetické rituály!

  • Dokonalé vlasy podle Blake Lively

    Blake Lively a její pověstné plážové vlny, to je sen snad každé ženy. Na svých vlasech si opravdu zakládá a její dlouhé kadeře jsou vždy naprosto bez chybičky. Jakou vlasovou kosmetiku vlastně oblíbená herečka používá? Možná vás překvapí, že její oblíbenou "maskou na vlasy" je obyčejná majonéza. Tenhle fígl Blake naučila kdysi její maminka, a jak je vidno, nejspíš doopravdy funguje. Majonézu naneste na sušší konce, nechte chvíli působit a poté opláchněte šamponem, který běžně používáte. Suché konečky budou minulostí.

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Pleť bez chybičky podle Chloë Moretz

    Jaké je tajemství dokonalé pleti herečky Chloë Grace Moretz? Olivový olej! Každé ráno jej nanese na obličej, lehce ho vmasíruje do pleti a nakonec ho důkladně smyje vodou. Díky této péči se prý zbavila cystického akné, se kterým několik let bojovala. Zkuste ho taky! 

  • Boj proti vráskám podle Victorie Beckham

    Victoria je považována ze módní ikonu a péče o zevnějšek je pro ni samozřejmostí. Všimla jste si, že je její tvář téměř bez vrásek? Tajemstvím její perfektní pleti je avokádovo-meruňková maska, kterou si každý večer aplikuje před spaním. Jak na ni? Rozmixujte avokádo spolu s čerstvými meruňkami a tuto masku nechte na tváři působit deset až patnáct minut. Poté smyjte vlažnou vodou. Obě potraviny obsahují antioxidanty, a výsledkem tak bude rozzářená pleť.

  • Zářivé zuby podle Shailene Woodley

    Tak trochu netradiční zubní pastu používá herečka Shailene Woodley. Běžně si totiž čistí zuby bentonitovým jílem, díky kterému jsou čisté a zářivé. Smíchá tři lžičky jílu s jednou lžičkou jedlé sody, do směsi přidá nasekané lístky máty a špetku soli. Vedle zubní pasty si vyrábí také různá tělová mléka nebo pleťové oleje.

  • Přírodní barvení vlasů podle Nicole Kidman

    Také Nicole Kidman má svůj tajný beauty rituál. Nechodí příliš ráda do kadeřnictví a svou barvu vlasů si udržuje jednoduchým domácím trikem. Běžně si své vlasy polévá brusinkovým džusem, který vlasy dokáže krásně uhladit a umí jim dodat načervenalý nádech. Jak na to? Vlasy si nejprve důkladně umyjte šamponem, následně je polijte brusinkovou šťávou, vlasy pročesejte a nechte šťávu působit alespoň 45 minut. Poté vlasy zase umyjte.

  • Bílé zuby podle Julianne Hough

    Chcete mít zářivý úsměv jako hollywoodská hvězda Julianne Hough? Pak použijte kurkumu! Možná si říkáte, že kvůli tomuto koření budou vaše zuby spíš žluté, opak je ale pravdou. Kurkuma má významný pozitivní vliv na bílý úsměv. Stačí smíchat koření a kokosový olej v poměru 1:1 a touto pastou si vyčistit zuby. Vedle toho, že budou vaše zuby bílé, kurkuma pomáhá při zánětech zubů a dásní.

    Velký výběr kosmetiky najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma za skvělé ceny.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.