Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetické novinky na měsíc listopad, bez kterých se rozhodně neobejdete

  • ...
    2. listopadu 2022 | 06:00

    Babí léto nás nejspíš pomalu opouští a o slovo se hlásí pravý podzim. Ideální čas pořídit si nějakou novou voňavou kosmetickou novinku, díky které budou blížící se sychravé dny o poznání snesitelnější. Která novinka na měsíc listopad se vám líbí nejvíce?

    Je tady nový měsíc a s ním další nálož kosmetických novinek, které rozhodně stojí za vaši pozornost. Kterou z nich si tentokrát vyberete?

  • Bio borovicová voda Purity Vision, 209 Kč (100 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Bio borovicová voda z borovice lesní je pro své revitalizující a zklidňující účinky vhodná zejména pro citlivou a ekzematickou pleť. Napomáhá redukovat tvorbu kožního mazu, což ocení i pleť mastnější. Borovice lesní podle lidových tradic působí blahodárně na dýchací cesty. Obsahuje účinné látky, které napomáhají k prokrvení pokožky či k aktivaci lymfatického systému. Vyzkoušejte ji jako pleťovou vodu na tonizaci nebo jako podkladovou vrstvu pod váš oblíbený krém.

    5 kroků k dokonalému odlíčení make-upu: Podívejte se na video!

    Video se připravuje ...
    5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

  • Zlaté hydrogelové rozjasňující polštářky pod oči Hyaluronic Gold, Bioten, 69 Kč, koupíte v síti drogerií

    Nová zlatá řada Bioten obsahuje vedle několika typů kyseliny hyaluronové také zlaté proteiny, které jí pomáhají vyplňovat viditelné vrásky a redukovat věkem způsobené pigmentové skvrny a barevné nedokonalosti. Hydrogelové polštářky obsahují z 94 % ingredience přírodního původu. Součástí složení jsou také vitaminy a ceramidy, které napomáhají udržet zdravý a mladistvý vzhled. Polštářky jsou bez parfemace a jsou vhodné pro všechny typy pleti. 

  • Sprchový gel Good Night, Kneipp, 129 Kč (200 ml), koupíte v síti drogerií

    Toužíte ocitnout se během okamžiku uprostřed voňavého lesa? Pak rozhodně potřebujete nový sprchový gel Good Night od značky Kneipp. Obsahuje éterické oleje ze švýcarské borovice a indického santalového dřeva. Tato kombinace dokáže vaše smysly uklidnit natolik, že rázem zapomenete na všední starosti a večer budete usínat s klidnou hlavou. Naprostý must-have letošního podzimu!

  • Multifunkční kulmofén Hydro-Fusion, BaByliss, 2099 Kč, koupíte na www.bodylovers.cz

    Zdravé a upravené vlasy by měly být naprostou samozřejmostí u každé ženy. Skvělým pomocníkem k dosažení těchto cílů je nový multifunkční kulmofén z kolekce Hydro-Fusion od BaByliss, který má hned několik funkcí. Skvěle vám poslouží při vysoušení, uhlazování, ale také narovnávání a dodávání objemu vlasům. Disponuje unikátní technologií The Advanced Plasma Technology, která se postará o lesklý look bez krepatění. V balení najdete čtyři různé nástavce.

  • Tónovací oční krém v houbičce Cellular 3v1, Nivea, 449 Kč, koupíte v síti drogerií

    Necítíte se ve své kůži a kruhy pod očima vám nedají spát? Rozjasněte svůj pohled i náladu tónovacím očním krémem, který schovává 3 benefity v jediné tyčince. Kyselina hyaluronová redukuje vrásky a vyhlazuje pleť kolem očí, kvalitní minerální barevné pigmenty schovají zarudnutí, kruhy pod očima i další nedokonalosti. Krém pleť hydratuje po celý den a díky aplikátoru s houbičkou se navíc jednoduše nanáší. Vybírat můžete ze dvou odstínů.

  • Našlehaný krém na nohy Ladné nožky, Havlíkova přírodní apotéka, 324 Kč (50 ml), koupíte na www.havlikovaapoteka.cz nebo v kamenných prodejnách

    Také vaše nohy si zaslouží tu nejlepší péči. Lehký našlehaný krém na nohy se svěží vůní vavřínu, který dopřeje vašim nožkám zaslouženou regeneraci, vyživí suchou pokožku chodidel a navrátí jim rovnováhu po celodenní námaze. Je vhodný pro suché a popraskané paty, které potřebují výživu, slouží jako ochrana před vysušením a působí proti pocení.

  • Přírodní tělové mléko z mořských řas s neroli a heřmánkem Green Angel, 530 Kč, koupíte na www.greenangel.cz

    Jemná, zklidňující emulze vhodná pro každodenní ošetření pokožky celého těla, která má velmi jemnou konzistenci. Krém se tak krásně a během chvilky vstřebá. Dodává pokožce přirozený vzhled, zvyšuje její vitalitu a elasticitu a činí ji nádherně hebkou a vláčnou, a navíc redukuje známky stárnutí. Poskytuje pomoc problematické pokožce a při jiných defektech kůže (lupénka, ekzémy, popáleniny, bércové vředy, defekty diabetických nohou a další).

    Velký výběr kosmetiky za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.