Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tajné beauty triky celebrit: Neuvěříte, co všechno si dávají na obličej

  • Tajné beauty triky celebrit: Neuvěříte, co všechno si dávají na obličej
    20. dubna 2022 | 06:00

    Každá žena si přeje být krásná a každá je pro to ochotna udělat něco jiného. Jinak na tom nejsou ani celebrity. O ně se sice většinou stará tým profesionálů, ale některé z nich vedle drahých kosmetických produktů či plastických úprav holdují tak trochu bizarním beauty trikům. 

    Každá žena má své beauty rituály, které sedí právě její pleti. Také slavné krásky našly určité vychytávky, na které nedají dopustit. Některé z nich jsou akorát tak trochu zvláštní. Jak se o svou pleť stará Cameron Diaz nebo Kate Hudson? Nejspíš se budete divit...

  • Cameron Diaz (49)

    Cameron Diaz jednu dobu trápilo akné, které potřebovala vždy rychle před světem skrýt. Místo toho, aby si pupínky vymačkávala, přišla na jednoduchý a účinný trik. Na pupínky vždy nanesla speciální mast, která zabraňuje infekci, a následně na bolavé místo použila oční kapky. Během chvilky se tak zbavila zarudnutí a otoku.

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Laverne Cox (49)

    Americká herečka, kterou můžete znát ze seriálu Orange Is the New Black, se na prahu padesátky může pochlubit krásnou pletí bez jediné chybičky. A její tajemství? K jejímu čištění používá dětský šampon. "Pokud ho snese dětská pokožka, musí i moje pleť," uvedla.

  • Chloë Grace Moretz (25)

    Americká herečka a bývalá láska jednoho ze synů Davida Beckhama – Brooklyna – k čištění pleti používá ingredienci, kterou máte určitě doma. Jejím tajemstvím je olivový olej! Ten každé ráno nanese na obličej, lehce ho vmasíruje do pleti a nakonec ho důkladně smyje vodou. Díky této péči se prý zbavila cystického akné, se kterým několik let bojovala. 

  • Kate Hudson (43)

    Pleť americké herečky je stále zářivá a šťavnatá a díky tomu by člověk jen těžko tipoval, že je Kate Hudson už přes čtyřicet. V čem tkví tajemství její krásy? V ledové vodě! Pokud se cítí unavená a potřebuje do své tváře vrátit zase trochu života, ponoří celý obličej alespoň na minutu do ledové vody. Rázem je pleť dokonale probuzená a zářivá.

  • Lady Gaga (36)

    O zpěvačce je známo, že jí extravagance není cizí. Proto snad ani nikoho nepřekvapí, že si obličej tvaruje pomocí lepicí pásky. "Když si nasadím paruku a stahuji si páskou obličej, je to pro mě jistá forma meditace. Každý den to začíná stejně. Je to jako mantra. Umyji si obličej, stáhnu vlasy dozadu a nasadím paruku a říkám si: Jak si dnes vytvaruji pomocí pásky oči? Jak si dozadu stáhnu pomocí pásky krk?" přiznala Gaga v rozhovoru pro Daily Mirror.

  • Salma Hayek (55)

    Také vám nestárnoucí krása této mexické herečky nedá spát? Salma Hayek prozradila, jak se o svou pleť stará, a vy se tak můžete inspirovat! "Svůj obličej nikdy nečistím ráno. Moje babička mě naučila, že přes noc pleť doplňuje vše, co přes den ztratila, a ranním čištěním tak o to zase přichází," uvedla. Každé ráno proto používá růžovou vodu, kterou pleť osvěží, a následně aplikuje další péči. Vedle toho by v životě nešla spát neodlíčená. To by mělo být pravidlem pro každou z nás.

  • Margot Robbie (31)

    Pokud vás trápí suché a popraskané rty, můžete se inspirovat herečkou Margot Robbie, která proti tomuto problému používá dětský krém na opruzeniny. Dle jejích slov klasické balzámy na rty vůbec nepomáhají a dětský krém je její jediná jistota.

  • Sandra Bullock (57)

    Trošku netradiční oční krém, který raději nedoporučujeme používat na oční okolí, má v oblibě známá americká herečka Sandra Bullock. Ta si totiž pod oči maže přípravek Preparation H, který se běžně používá proti hemoroidům. Sandra si jej nemůže vynachválit.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.