Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Kosmetické novinky na měsíc duben, které si nesmíte nechat ujít

  • ...
    7. dubna 2022 | 06:00

    Jaro se pomalu, ale jistě blíží a je potřeba se na něj co nejlépe připravit! Co takhle novou kosmetikou? Vybraly jsme pro vás několik voňavých novinek, které byste rozhodně měla vyzkoušet. 

    Pokud jste si už dlouho neudělala radost nějakou novou kosmetickou novinkou, je nejvyšší čas! Tohle jsou naši favoriti na měsíc duben, kteří možná udělají radost i vám! Který produkt bude ten váš?

  • Regenerační a vyhlazující polštářky s retinolem Pink Diamond Retinol Pads, Rodial, 1390 Kč (50ks), koupíte na www.aurio.cz

    Přejete si, aby se vaše pleť stala přes noc krásnější? Není problém! Regenerační a vyhlazující polštářky s retinolem jsou napuštěny vyhlazujícím komplexem retinolu, kyseliny hyaluronové a niacinamidu. Jednoduše si polštářkem jemně namasírujete obličej i krk a necháte látky vstřebat. V průběhu noci pleť regenerují, obnovují, a zmírňují tak vrásky i rozšířené póry. Viditelně pleť hydratují, vyhlazují a rozjasňují, dodávají jí mladistvější vzhled. 

  • Krém na popraskaná chodidla Ziaja, 69 Kč (60 ml), koupíte na www.ziajaprotebe.cz nebo v kamenných prodejnách

    Jsou vaše chodidla po zimě vysušená, popraskaná, zkrátka nic moc? Ani na tuto oblast byste neměla zapomínat a pravidelně jí dopřávejte potřebnou péči. Kvalitní krém na nohy by ve vaší kosmetické výbavě rozhodně neměl chybět. Krém na popraskaná chodidla a na paty s oligopeptidy a oligosacharidy z výtažku lupiny bílé Ziaja účinně vyživuje, regeneruje a posilňuje strukturu pokožky. Zároveň zabraňuje jejímu poškození a popraskání.

  • Intenzivní týdenní péče o vlasy Briogeo, 1120 Kč (148 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Krásné, zdravé, lesklé vlasy... To je sen snad každé ženy. S intenzivní týdenní péčí Briogeo se vaše představy mohou stát skutečností! Tato péče poskytuje optimální rovnováhu proteinů a vlhkosti a posílení vlasů můžete zaznamenat již po jednom použití. Alespoň jednou týdně kúru naneste na vlhké vlasy a nechte 15–30 minut působit. 

    Video se připravuje ...
    Dopomozte si ke kráse jídlem: Jaké beauty triky s potravinami fungují? • VIDEO: Videohub

  • Korektor na oční okolí Boi-Ing Bright On, Benefit Cosmetics, 710 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Trápí vás kruhy pod očima a celkově je váš pohled dost unavený? Nic, co by nespravil ten správný korektor! Novinka Boi-ing Bright On zamaskuje i ty nejtmavší kruhy a dokonale rozjasní oční okolí. Korektor je lehký, oční okolí krásně hydratuje, nijak nezatěžuje a může se pochlubit až osmihodinovou výdrží! Vybírat můžete ze dvanácti odstínů.

  • Gumoví medvídci Bears With Benefits Ah-mazing (vitaminy pro zdravé vlasy s biotinem), 649 Kč, koupíte na www.aurio.cz

    Gumoví medvídci Bears with Benefits s biotinem pro zdravé vlasy, pokožku a nehty obsahují koncentrovaný komplex jedenácti vitaminů a minerálů – každý medvídek obsahuje extra silnou dávku 5000 mg. Receptura medvídků zahrnuje celý komplex vitaminů krásy včetně vitaminů A, B6, B8, C, E, dále minerály zinku a molekuly kyseliny listové, kyseliny pantotenové a složku vysoce kvalitního kokosového oleje. Medvídci jsou vhodní pro pravidelné užívání. Neobsahují cukr a umělé přísady, jsou doslazeni přírodní stévií. Jsou vhodné i pro vegany.

    Video se připravuje ...
    Kosmetická kouzla s medem • VIDEO: Facebook

  • Obnovující péče o tělo Coconut Body Butter, Mario Badescu, 490 Kč

    Milujete tělová másla? A milujete vůni kokosu? Pak jste tady správně! Obnovující tělové máslo Mario Badescu zjemňuje a vyhlazuje suchou pokožku a zanechává přirozený kokosový nádech, který je opravdu jemný a nezačne vás po nějaké chvilce štvát. Máslo se krásně roztírá a během chvilky se vsákne. A pokožka? Ta je dokonale hebká!

  • Krém na ztvrdlou kůži Astrid PEO, 69 Kč (100 ml), koupíte v síti drogerií

    Jarní dny se pomalu, ale jistě blíží a je ten nejvyšší čas dát své nohy po zimě zase dohromady. Pokud jsou vaše nohy suché a popraskané, je potřeba jim dopřát opravdovou péči. Pravidelně proto odstraňujte zrohovatělou kůži pomocí pilníku nebo pemzy a následně nohy ošetřte kvalitní kosmetikou. Skvělým pomocníkem bude nový krém na ztvrdlou kůži od Astrid PEO. Složení s přírodním levandulovým olejem a lanolinem napomáhá změkčit ztvrdlou, drsnou a suchou pokožku a zároveň pomáhá snížit četnost jejího popraskání a díky obsahu glycerinu okamžitě dodává pokožce hydrataci. 

  • Kolagenový drink pro krásné vlasy, pleť a nehty, Curapil, 715 Kč (200g), koupíte na www.notino.cz

    Pro harmonii těla a jeho krásu je potřeba si dopřát ty správné vitamíny a minerály. Nepátrejte po tom, které to jsou – ten pravý mix jsme vytvořili za vás. Kolagenový drink se postará o vaše tělo od hlavy až k patě, zevnitř i zvenčí. Hlavní složkou je hydrolyzovaný kolagen pro krásu vlasů, pleti, nehtů a zdraví kloubů i zubů. Doplnili jsme ho o probiotické látky, které mají blahodárný vliv na vaši imunitu a střevní mikroflóru. Kyselina hyaluronová a biotin se postarají o omlazení pleti a vitamíny C, E, B12, hořčík a zinek o vaši celkovou pohodu. Dopřejte si Curapil Kolagenový drink, který vám díky svěží a lehce kyselkavé chuti višní připomene, jak chutná léto.

    Sháníte kosmetiku za nejlepší ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.