Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Krása podle Hany Vagnerové (39): Co jí nesmí chybět na kosmetické poličce?

19. dubna 2022 | 06:00

Zeptaly jsme se známé a úspěšné české herečky Hany Vagnerové, jaké jsou její kosmetické návyky a bez čeho se neobejde její kosmetická polička!

V kině jsme ji mohli naposledy vidět loni ve filmech Matky nebo Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Loni změnila razantně image a vídat ji můžete momentálně v blond odstínu vlasů. Vyzpovídaly jsme úspěšnou herečku, která se nově stává tváří barev na vlasy.

Nezbytné beauty triky

Drobná, okatá hvězda seriálu Lajna je pracovně vytížená, a tak jí nezbývá čas na příliš náročnou péči. „Kosmetickou péčí denně trávím ráno a večer zhruba deset minut. Líčení mi trvá asi pět minut,“ prozradila na sebe herečka, která se také snaží dodržovat jednoduché a nezbytné beauty triky pro krásnou pleť. „Kromě toho se vždy a za každou cenu odlíčím, i když přijdu domů nad ránem, nikdy čištění pleti nevynechávám. A dalším zázrakem pro mě je růžový olej na pleť,“ říká. „Na odličování už několik let používám kosmetiku Sensai, nedám na ni dopustit. Je to úplný zázrak. Jsem věrná jedné značce, jakmile zjistím, že mi něco funguje, nemám potřebu experimentovat,“ dodává sympatická kráska.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová