Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Kosmetické novinky na měsíc říjen, bez kterých se neobejdete!

  • ...
    8. října 2020 | 06:00

    S novým měsícem přichází i další nálož kosmetických novinek. Co si takhle sychravé počasí zpříjemnit nějakým novým voňavým produktem? Máme pro vás několik tipů, díky kterým bude podzim hned příjemnější.

     

    Co pro vás máme tentokrát? Neskutečně voňavý sprchový gel s granátovým jablkem, bioaktivní omlazující tělové mléko, rozjasňující pleťový olej a mnoho dalšího! Která kosmetická novinka bude ta vaše?

  • Rozjasňující pleťový olej Goodin, 729 Kč (30 ml

    Rozjasňující pleťový olej, Goodin, 729 Kč
    Autor: archiv firem

    Jakmile nastane podzim, okamžitě do rukou bereme pleťové oleje. Ještě s nimi nemáte zkušenost? Začít můžete třeba zázračným sérem z rostlinných olejů značky Goodin. Díky aktivním ingrediencím, jako jsou hroznový olej nebo extrakt ze spiruliny, bude vaše pleť dokonale vyživená, hydratovaná a projasněná. Lehce vklepejte dvě až tři kapky do pokožky a nechte vsáknout. Složení je 100% veganské.

     

     

     

  • Sprchový gel s granátovým jablkem Dermacol, 59 Kč (250 ml)

    Sprchový gel granátové jablko, Dermacol, 59 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

    Sychravé počasí není nic moc, ráno se nám nechce z postele, protože je ještě tma, a nálada je tak na bodu mrazu. Co si ji zlepšit nějakým voňavým sprchovým gelem, který vás hned ráno nakopne? Vyzkoušejte novinku od značky Dermacol, která vás uhrane vůní granátového jablka. Jeho vůni ucítíte ještě dlouho po sprše, pokožka bude jemná a hydratovaná.

     

     

     

  • Bioaktivní omlazující mléko pro celé tělo Nobilis Tilia, 899 Kč (200 ml)

    Bioaktivní omlazující mléko pro celé tělo, Nobilis Tilia, 899 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

    Hýčkat pokožku můžete s novinkou české přírodní značky kosmetiky Nobilis Tilia. Ta přichází na trh s omlazujícím mlékem s anti-age účinkem. Vedle rostlinných olejů v bio kvalitě obsahuje také unikátní látku z kokosového oleje, který působí jako plnohodnotná rostlinná alternativa silikonu. Výsledkem je vyživená, jemná a pružná pokožka.

     

     

     

  • Barva na obočí Brow Pomade Brush, Essence, 54 Kč

    Barva na obočí Brow pomade + brush, essence, 54 Kč
    Autor: archiv firem

    Dokonalé obočí je zkrátka základ. V módě už dávno nejsou tenké linky. Naopak pokud jste majitelkou hustého a výrazného obočí, máte vyhráno. Tam, kde příroda šetřila, pomohou vhodní kosmetičtí pomocníci. Jedním z nich může být nová barva na obočí od značky Essence, díky které můžete své obočí upravovat i na cestách. Stačí odšroubovat malou nádobku s pomádou, sundat víčko a z druhé strany ponořit zkosený kartáček do krémové textury. Tou následně vyplníte mezery v obočí a upravíte jeho tvar. Necháte krátce zaschnout a máte hotovo! Složení pomády je voděodolné, dlouhotrvající a jen tak se nerozmaže. Vybírat můžete ze čtyř odstínů.

     

  • Dezinfekční gel na ruce Meruňka, Manufaktura, 139 Kč (100 ml)

    Dezinfekční gel na ruce Meruňka, Manufaktura, 139 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

    Dezinfekce na ruce se stala součástí každé dámské kabelky. Pokud vás už otravuje její chemická vůně, určitě vás potěší novinka od Manufaktury, která příjemně voní po meruňkách. Gel obsahuje 70 % lihu, antiseptický výtažek z tea tree, zjemňující panthenol a meruňkový výtažek, takže své ruce nejen chráníte, ale také o ně pečujete. 

     

     

     

  • Regenerační balzám na rty SOS Aquaphor, Eucerin, 179 Kč

    Regenerační balzám na rty SOS Aquaphor, Eucerin, 179 Kč
    Autor: archiv firem

    Suché, popraskané rty dokážou pěkně potrápit, a proto byste měla mít po ruce neustále kvalitní balzám na rty. Nový regenerační balzám od značky Eucerin díky svému zklidňujícímu složení s obsahem aktivních složek, jako jsou například glycerin a vitaminy C a E, dokáže během šedesáti vteřin dostat vaše rty zase do pohody a dodat jim dlouhotrvající péči.

     

     

  • Tuhý bio deodorant Saloos, 173 Kč

    Tuhý bio deodorant Saloos, 173 Kč
    Autor: archiv firem

    Česká přírodní značka Saloos přišla na trh s novými bio přírodními deodoranty, které neobsahují sodu, která často vyvolává u citlivé pokožky svědění, podráždění nebo vyrážku. Složení obsahující aktivní magnezium CareMagTM D, bio kakaové máslo či bio kokosový olej naopak o vaše podpaží pečuje a zároveň vás chrání před nepříjemným pocením. Aktivní složení skvěle doplňují 100% přírodní esenciální oleje mistrně kombinující svěží, šťavnaté i něžné růžové tóny, které dohromady tvoří nádherné, originální vůně.

     

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.