Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krása podle Kate: Jak to dělá, že vypadá vždy dokonale?

  • Kate Middleton
    3. října 2020 | 06:00

    Při pohledu na vévodkyni Kate nás občas napadne, že je snad superžena, které nikdy netrčí žádný vlas ani se nerozmaže řasenka. Pravdou je, že nemá moc na výběr. Za každé situace musí vypadat dokonale a o její bezchybný vzhled se stará tým profesionálů. Jaké beauty triky od ní můžeme odkoukat? 

    Máme pro vás dobrou zprávu! I vy můžete vypadat jako vévodkyně Kate. Známe totiž několik triků, díky kterým vypadá vždy jako ze žurnálu. Některé z nich můžete vyzkoušet i vy!

  • Zářivá pleť díky šípkovému oleji

    Vévodkyně Kate Middleton pomáhala charitativní organizace zkrášlit zahradu
    Autor: profimedia

    Dokonalá pleť je základem jejího bezchybného vzhledu. Nikdo nemládneme, a tak také u Kate můžete zahlédnout přirozené vrásky. Jiné nedokonalosti byste na její pleti ale hledali marně. Vévodkyně Kate si zamilovala šípkový olej, který používá pravidelně. Výsledkem je zářivá a hydratovaná pleť bez jediné chybičky.

    Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany • VIDEO: Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

  • Dokonalé ruce a nehty

    Kate Middleton poprvé od koronavirové krize na veřejnosti
    Autor: profimedia

    Členky královské rodiny nesmí používat výrazné laky na nehty, ale jejich ruce musí být vždy dokonale upravené. Nehty si proto vévodkyně Kate nechává upravit každý druhý týden. Pravidelně si také dopřává parafínový zábal, díky kterému jsou ruce krásně hebké a bez suchých či popraskaných míst. Její nehty pak zdobí nejčastěji jemné pudrové odstíny.

    Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? • VIDEO: HarpersBazaar

  • Švýcarská krása

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

    Už na univerzitě si vévodkyně Kate oblíbila švýcarskou kosmetickou značku Karin Herzog, která se sice řadí mezi ty dražší, ale zato velice účinné. Miluje krémy, které obsahují aktivní kyslík. Ten spolu s vitaminem A podporuje tvorbu kolagenu. Před svatbou s princem Williamem si nechala na pleť aplikovat masku s včelím jedem. Ten má podobné účinky jako botox, akorát je přírodní. Dvakrát do měsíce pak chodí na kosmetiku do salonu.

  • Vlasy bez chybičky

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

    Kate si je moc dobře vědoma, že vlasy jsou korunou krásy, a proto si na jejich péči dává opravdu záležet. Každé čtyři týdny proto navštěvuje svého kadeřníka, který jí vlasy zastřihuje a barví výhradně přírodními a organickými produkty. Měsíčně ji tato procedura vyjde zhruba na deset tisíc korun, což je pro nás nepředstavitelné. Po jejím vzoru si však nechávejte suché konečky vždy zastřihnout, aby vlasy vypadaly co nejzdravěji. Co se domácí péče týče, vévodkyně nedá dopustit na kokosový nebo arganový olej.

  • Kašle na trendy

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Jako členka královské rodiny si nemůže dovolit propadat trendům. Kate to nemá ani zapotřebí. Moc dobře ví, co jí sluší. Přirozený vzhled doplněný jemným líčením a ležérní vlny jsou přesně to, co Kate dělá Kate. Pokud přece jenom občas zatoužila po změně, nechala si například své vlasy prosvětlit melírem s karamelovými odlesky nebo je ostříhala do slušivého mikáda.

  • Milovnice kouřových očních stínů

    Křtiny prince Louise
    Autor: profimedia.cz

    Klasické "kouřovky" snad nikdy nevyjdou z módy. Každá žena se v nich promění v sexy femme fatale. U Kate však nečekejte temné stíny. Pro kouřové líčení většinou volí světle hnědé, bronzové či zlatavé stíny, které působí decentně a přitom chic. V den své svatby se líčila Kate dokonce sama a jemné kouřové stíny vytvořila pomocí své oblíbené dekorativní kosmetiky Bobbi Brown.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.