Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podzim ve vlasech: Jaké střihy a barvy budou letos trendy?

...
19. září 2020 | 06:00

Po létě potřebují vaše vlasy nějakou vzpruhu, a jestli jste přemýšlely o změně, nastala ta pravá chvíle! Nevíte, co bude letos trendy? Poradíme vám, s jakou barvou či střihem tento podzim rozhodně nešlápnete vedle!

 

Po létě bývají vlasy vyšisované od sluníčka, jsou často suché, konečky roztřepené. Kdy jindy se tedy rozhodnout pro změnu než právě nyní? Než se vydáte ke svému kadeřníkovi, projděte si naše tipy na nejvíc trendy střihy a barvy letošního podzimu. Budou se vám hodit!

Karamelové odlesky

Nádech karamelu bude slušet hlavně tmavovláskám, těm ve vlasech vytvoří krásné zlatavé odlesky. Ty rozzáří obličej, a hnědým vlasům navíc vytvoří opticky objem. Vyzkoušet tento odstín můžou ale také blondýnky. Oproti platinové blond bude ta karamelová vypadat přirozeněji. Trendy budou hlavně prozářené délky vlasů a konce.

Blond

Do blond barvy se letos vrhlo mnoho slavných krásek, a tak se dalo očekávat, že tím nastolí nový podzimní trend. S blond barvou je to ale občas složité, a než žena najde "svůj" odstín, může to chvilku trvat. Letos na podzim ale zapomeňte na slitou platinovou blond! V kurzu jsou tmavší odstíny a vadit nebudou ani odrosty!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

zoom bleach

Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),

Barva podzimu

Jaká barva může být více charakteristická pro podzim než právě zrzavá? Ať už ji máte lehce vybledlou nebo vaše kadeře zdobí výrazná rudá, budete letos za hvězdu. Rezavá barva má širokou škálu odstínů, a tak si opravdu vybere každá žena každé věkové kategorie. Tento odstín má navíc tu výhodu, že ubírá roky. Další důvod, proč se letos stát zrzkou!

Pěšinka na bok

I taková drobnost dokáže proměnit váš vzhled! S pěšinkami to je někdy boj. Jednou drží na straně, podruhé uprostřed. Letos zabodujete s pěšinkou na stranu, která umí zjemnit ostré rysy a vykouzlí hravou asymetrii. Můžete zvolit uhlazenou variantu k elegantnímu culíku nebo jí můžete doplnit rošťácké mikádo. Ať už zvolíte pravou či levou stranu, je to jedno. S pěšinkou na stranu si vlastně můžete pohazovat, jak se vám zachce.

Nesmrtelné mikádo

Mikádo se drží na pomyslné stupnici největších vlasových trendů už nějakou sezonu a jinak tomu nebude ani letos. Mikádo, neboli bob, je praktický účes, který se dá nosit hned na několik způsobů. Působí vzdušně a sexy, můžete zvolit jeho elegantní hladkou verzi nebo ho můžete hravě rozcuchat a sepnout sponkami. S tímto účesem si můžete opravdu vyhrát a vždycky budete vypadat skvěle!

Mini copánky

Vraťte se na podzim do dětských let a ozvláštněte svůj účes malými copánky. Nemusíte si zaplétat hned celou hlavu, postačí klidně dva mini copánky na každé straně obličeje. Skvěle bude vypadat také pouze jeden. Díky tomuto hravému účesu vám letní nálada vydrží i do nastávajících sychravých dní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@zaharaadavis ☁️✨

Příspěvek sdílený Leah Pike (@leahdarcymakeup),

Sponky, spony, skřipce

Sponky a skřipce patřily mezi největší trendy devadesátých let. Jak už jsme ale zvyklí, móda se neustále vrací a jinak tomu není, co se vlasových doplňků týče, ani letos. Vsaďte tedy na jednoduché účesy, které doplníte sponkami. Fantazii se meze nekladou a může jich být hned několik. Trendy jsou také vlasové skřipce, díky kterým vykouzlíte během pár sekund stylový a praktický účes. Vedle nešlápnete ani s látkovými gumičkami nebo mašlemi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Lovely with hair clip

Příspěvek sdílený In Pink We Trust (@worldclosets),

Autor: Aneta Valešová