Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zářijové kosmetické novinky: Tyhle vám zpříjemní nadcházející podzim

  • ...
    17. září 2020 | 06:00

    Co si takhle udělat radost nějakou kosmetickou novinkou? Vybraly jsme pro vás několik produktů, které jsme si v redakci zamilovaly, a věříme, že si je oblíbíte také vy! Co byste si tentokrát neměla nechat ujít?

    Venku to zatím na podzim úplně tak nevypadá, ale to ještě neznamená, že se na něj nemůžete připravit! Co takhle vyzkoušet regenerační tělový olej na suchou pokožku, energizující masku s Q10 nebo voděodolný make-up? To je jen zlomek kosmetických novinek, které jsme pro vás připravily!

  • Zvláčňující sprchový gel Jablko a Mandle, Manufaktura, 159 Kč (255 ml)

    Sprchové gely od Manufaktury nás nikdy nezklamou! Tentokrát přichází na trh s limitovanou edicí Jablko & Mandle, která vás dokonale naladí na nadcházející podzim. Díky extraktu z jablek, mandlového oleje a glycerinu bude vaše pokožka hebká, zvláčněná a hydratovaná. Obsažený ovesný betaglukan zjemňuje, přispívá k ochraně proti nepříznivým vlivům z vnějšího prostředí a redukuje začervenání pokožky. Vedle sprchového gelu najdete v edici také ochranný krém na ruce, rodinný ochranný pleťový balzám, relaxační koupelovou sůl, lahodný sirup a vonnou svíčku.

    Zvláčňující sprchový gel jablko a mandle, Manufaktura, 159 Kč (255 ml)
    Autor: archiv firem

  • Obnovující krém na ruce Beautanicals, 169 Kč (50 ml)

    Naše ruce dostávají neustále zabrat. Ještě navíc v tomto náročném období, kdy je vystavujeme různým dezinfekčním prostředkům. Aby nebyly suché a drsné, nesmíte zapomínat je mazat. A to několikrát denně. Značka Oriflame přišla na trh s novou přírodní řadou Beautanicals. V ní najdete například obnovující krém na ruce, který díky 95% podílu přírodních složek obsahujících osm esenciálních minerálů typických pro čisté vody Skandinávie dodá vašim rukám potřebnou hydrataci a péči. Navíc neuvěřitelně krásně voní! Tohle bude ten správný parťák do vaší kabelky!

    Obnovující krém na ruce Beautanicals, 169 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Veganský vlasový vosk Maria Nila, 699 Kč (100 ml)

    Švédská značka veganské vlasové kosmetiky Maria Nila rozšířila svou kolekci veganských vosků Minerals o dva nové přírůstky: Clay a Slate. Clay je stylingový vosk s matnou texturou vhodný pro všechny typy a délky vlasů. Díky němu dostanete pod kontrolu všechny poletující vlasy, které vám kazí účes. 

    Veganský vlasový vosk Maria Nila, 699 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Lesk na rty Crystal Crush Diamond Lip Gloss, Dermacol, 199 Kč

    Lesky na rty se letos vrátily zase zpátky do hry! Jestli jsme s nimi dělaly parádu v létě, na podzim tomu nebude jinak. Značka Dermacol přišla s novinkou, díky které budete nepřehlédnutelná! Nové dlouhotrvající lesky na rty vydrží až osm hodin, a to bez pocitu vysušených rtů! Obsahují třpytivé krystalky, které z vás udělají královnu všech večírků. Vybírat můžete ze sedmi odstínů. 

    Lesk na rty Crystal Crush diamond lip gloss, Dermacol, 199 Kč
    Autor: archiv firem

  • Energizující 10minutová textilní maska Q10, Nivea, 100 Kč

    Dodejte po létě pleti šťávu pomocí masky! Jestli tahle kosmetická vychytávka ještě nepatří do vaší povinné kosmetické výbavy, hned to změňte! Pleťové masky dodají vaší pleti během chvilky potřebné živiny, pleť hydratují, a navíc si užijete příjemný relax! Novinka od Nivey navíc obsahuje tři antioxidanty, které si poradí s unavenou pletí i vráskami. Jsou to koenzym Q10, vitaminy C a E. Účinek této jednorázové posilující masky uvidíte již za deset minut. Po jejím použití je pleť hladká a rozjasněná, vrásky jsou zredukované.

    Energizující 10minutová textilní maska Q10, Nivea, 100 Kč
    Autor: archiv firem

  • Regenerační tělový olej pro suchou pokožku Nuxe Bio, 899 Kč (100 ml)

    Francouzská přírodní kosmetická značka Nuxe uvedla na trh novou organickou řadu Nuxe Bio. Jedná se o produkty s vysokou účinností respektující přírodu: veganské složení, recyklovatelné obaly... Navíc smyslné vůně a příjemné textury, které si zamilujete. Nás uhranul tělový olej, který obsahuje lískooříškový a slunečnicový olej, šafrán a sezam. Toto složení si hravě poradí se suchou pokožkou, tu hydratuje a vyživuje. Olej má nemastnou texturu, je vhodný pro masáž a jeho jemná vůně pomerančových květů vás dokonale zrelaxuje.

    Regenrační tělový olej pro suchou pokožku Nuxe Bio, 899 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Paletka očních stínů Wonder Look Eyeshadow Palette, Naj-Oleari, 869 Kč

    Jestliže se v létě příliš nemalujeme, na podzim si chceme s líčením trochu víc pohrát. Kouřové oční stíny jsou tak skvělou volbou, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Chce to ale opravdu kvalitní oční stíny. Skvělou volbou bude paletka od značky Naj-Oleari, která obsahuje deset odstínů. Stíny mají sametovou texturu s různými efekty. Najdete tu tak stíny matné, třpytivé, ale i saténové. Vybírat můžete ze tří barevných provedení.

    Paletka očních stínů Wonder Look Eyeshadow Palette, Naj-Oleari, 869 Kč
    Autor: archiv firem

  • Hydratační šampon proti lupům DermaCare Scalp, Dove, 119 Kč (400 ml)

    Značka Dove přináší řešení pro problematickou pokožku hlavy a boj s lupy v podobě řady Dove DermaCare Scalp. Řada obsahuje dvě varianty šamponů proti lupům Invigorating Mint s vůní máty a Dry Itch s vůní kokosu a bambuckého másla. Obě verze pomocí šetrných složek hydratují nejen vlasy, ale i pokožku hlavy, ulevují od pocitu svědění a předcházejí dalšímu tvoření lupů.

    Hydratační šampon proti lupům DermaCare Scalp, Dove, 119 Kč (400 ml)
    Autor: archiv firem

  • Voděodolný make-up Wunder2, 742 Kč (30 ml)

    Dlouhotrvající make-up, na který se můžete spolehnout? Vyzkoušejte Last & Foundation od značky Wunder2. Tento 24hodinový make-up je vodě- i otěruodolný, ale přitom má lehké složení, které pleť nezatíží a působí přirozeně. Pomocí polymeru PolyGlow zajišťuje, že si make-up ponechává přirozený lesk. Pleť díky tomu působí svěže a mladistvě.  

    Voděodolný make-up, Wunder2, 742 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Čisticí sonický kartáček pro muže Foreo, 2499 Kč

    Švédská značka Foreo myslí také na muže a během koronavirové karantény zaznamenala rekordní zájem o pečující pleťové produkty pro muže, a proto přišla na trh s čisticím a masážním přístrojem Luna 3 Men. Péče o mužskou pleť tak dostane úplně nový rozměr. 

     

    Čisticí sonický kartáček pro muže, Foreo, 5499 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.