Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

To je ale rozdíl! Jak to vypadá, když se ženy líčí samy, nebo když se svěří do rukou vizážistky?

15. října 2023 | 05:00

O tom, že s líčením se to nemá moc přehánět a že méně je opravdu někdy více, přesvědčuje svět ruská vizážistka Julia Ismailova. Porovnejte fotografie situací, kdy se ženy nalíčily samy a kdy se svěřily do rukou profesionálky. Které líčení se vám líbí více?

 

Existují dvě skupiny žen. Do jedné se řadí ty, které se skoro vůbec nelíčí, a do té druhé zase patří ty ženy, které líčení milují, a než vyjdou ven, stráví u zrcadla i několik desítek minut. Často pak jejich tvář ztrácí na autentičnosti a jejich pravá přirozená krása mizí v záplavě líčidel. S tímto „trendem“ příliš nesouhlasí ruská vizážistka Julia Ismailova, která svým klientkám radí s líčením. 

Video se připravuje ...
Péče o pleť i planetu: Udržitelná a čistá kosmetika • VIDEO: Videohub

Ženy k ní tak přicházejí s běžným líčením, které aplikují již několik let. Julia se jim pomocí svých beauty triků snaží ukázat, že make-up mohou používat i jinak, než byly doposud zvyklé. Výsledkem je pak často mnohem jemnější líčení, které však splňuje svůj účel – ženy vypadají krásně, decentně a vynikne jejich skutečná krása. Vizážistka se během proměn soustřeďuje hlavně na zvýraznění obočí a řas, lehký make-up a zdravou a svěží barvu přidává tvářím pomocí tvářenky. Ukazuje tak, že není potřeba příliš výrazného líčení a tvrdých linek, kvůli kterým pak ženy vypadají zbytečně ostře a přísně.

Velký výběr dekorativní kosmetiky za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na proměny žen se podívejte ve fotogalerii. Co na líčení říkáte?

Autor: Aneta Valešová