Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Srpnové kosmetické novinky, které si zamilujete! Co nás nadchlo tentokrát?

  • Kosmetické novinky, které si zamilujete! Co nás nadchlo tentokrát?
    1. srpna 2019 | 06:00

    V nepřeberném množství kosmetických produktů je občas těžké se vyznat, ještě navíc v situaci, kdy nás každý měsíc firmy zaplavují dalšími a dalšími novinkami. Abyste měla přehled, připravily jsme pro vás seznam těch nejžhavějších pro měsíc srpen, které vás určitě nadchnou stejně jako nás!

    Noční sérum na vlasy, krémová tvářenka nebo make-up v tyčince, hydratační pero nebo bio baobabový olej... Tohle je jen hrstka novinek, které stojí za to vyzkoušet! Pro kterou z kosmetických novinek se rozhodnete vy?

     

  • Krémová tvářenka Blush and Glow, Dermacol, 199 Kč

    Krémová tvářenka Blush and Glow, Dermacol, 199 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud vás už nebaví pudrová tvářenka, vyzkoušejte krémovou novinku od značky Dermacol. Tvářenka je hezky pigmentovaná, ale nemusíte se bát, že byste po jejím nanesení vypadala jako Marfuša. Po rozetření zanechává jemný nádech a vypadá opravdu přirozeně. Praktické balení se navíc vejde do každé kabelky. Vybrat si můžete ze sedmi odstínů. 

     

     

     

     

  • Bio baobabový olej Saloos, 173 Kč

    Bio Baobaový olej, Saloos, 173 Kč
    Autor: archiv firem

    Anti-age olej lisovaný ze semen baobabu s lehkou strukturou pomáhá chránit pleť před působením volných radikálů. Je velmi lehký, takže nezanáší póry, nezanechává mastné stopy a je skvělý pro všechny typy pleti. Díky obsaženým vitaminům bojuje proti předčasným známkám stárnutí a vráskám a má protizánětlivé vlastnosti.

     

     

     

     

     

  • Posilující tonikum pro oslabené vlasy Color WOW, 570 Kč

    Posilující tonikum pro oslabené vlasy, Color WOW, 570 Kč
    Autor: archiv firem

    Americkou značku Color WOW si oblíbily také celebrity a konečně se tyto produkty objevily i u nás. Pokud jsou vaše vlasy jemné, lámou se a nejsou zkrátka v kondici, vyzkoušejte posilující tonikum, které jim zase navrátí život. Tento koktejl obsahuje výtažky z katránu přímořského, který je bohatý na aminokyseliny, proteiny a vitaminy. Stačí před použitím lahvičku pořádně protřepat. Následně tonikum o velikosti oříšku nalijte do dlaně a naneste na umyté a lehce vysušené vlasy.

     

     

     

     

     

  • Hydratační pero Water Bank Quick Hydro Pen, Laneige, 390 Kč

    Hydratační pero Water Bank Quick Hydro Pen, Laneige, 390 Kč
    Autor: archiv firem

    Trápí vás suchá místa na obličeji, která se projeví hlavně při cestování? Řešením pro vás bude hydratační pero značky Laneige, kterým můžete na postižená místa nanést kdykoliv a kdekoliv vlhkost speciálního roztoku. Výsledkem bude zklidněná a hydratovaná pleť. Pero obsahuje praktickou silikonovou špičku, pomocí které nanesete produkt tam, kam potřebujete. Gelová konzistence je velmi jemná až vodová a rychle se do pleti vstřebává. Navíc nádherně voní!

     

     

     

     

     

  • Make-up v tyčince Benecos, 119 Kč

    Make-up v tyčince, benecos, 119 Kč
    Autor: archiv firem

    Díky obsahu jojobového oleje a bambuckého másla je make-up velmi lehký, hezky se roztírá a přilne k pleti. Krémová textura pěkně kryje, takže ho můžete použít jako klasický make-up, korektor nebo ke konturování. Dostupný je ve třech odstínech.

     

     

     

     

     

     

  • Sprchový gel & holení 2v1 Sanfte Rasur, Nivea, 69 Kč

    Sprchový gel & holení 2v1 Sanfte Rasur, Nivea, 69 Kč
    Autor: archiv firem

    Díky novince značky Nivea nemusíte mít okraje vany plné kosmetiky. Sprchový gel vám poslouží také jako holicí pěna! Pokožka je po něm čistá a jemně provoněná a připravená k oholení. Obsahuje výtažky z magnolie, které se postarají o bohatou pěnu. Výsledkem je jemná a hladká pokožka, která ještě navíc krásně voní.

     

     

     

  • Hydratační maska na nohy Foot Moisture Pack, Kocostar, 119 Kč

    Hydratační maska na nohy Foot Moisture Pack, KOCOSTAR, 119 Kč
    Autor: archiv firem

    Hezké a upravené nohy jsou základ, a navíc teď v létě, když nosíme žabky a sandálky, je povinností mít je dokonalé. Jemnou a hladkou pokožku vám zajistí hydratační maska Kocostar Foot Moisture Pack. Stačí ji natáhnout na suché a čisté nohy, dobře ji uzavřít pomocí lepicích pásků a nechat působit minimálně dvacet minut. Po uplynutí doby masku sundejte a zbytky produktu vmasírujte do pokožky.

     

     

     

     

     

  • Tělové mléko pro sametovou pokožku Bylinný závoj, Havlíkova apotéka, 327 Kč

    Tělové mléko pro sametovou pokožku Bylinný závoj, Havlíkova přírodní apotéka, 327 Kč
    Autor: archiv firem

    Jestli milujete Havlíkovu přírodní apotéku, tak vás určitě potěší jejich novinka Bylinný závoj. Jedná se o tělové mléko, které obsahuje ověřenou aktivní látku Fucocert, díky které bude vaše pokožka dlouhodobě hydratovaná. Vytvoří na pokožce ochranný film. Produkt je vhodný pro pokožku, která je suchá, podrážděná sluněním, depilací nebo holením. 





  • Parfemovaná voda s.Oliver Your Moment, 580 Kč (30 ml)

    Parfémovaná voda s. Oliver #YOURMOMENT, 580 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

    Léto ještě zdaleka nekončí, a tak se vám bude hodit nová parfemovaná voda od s.Oliver. Ženská kompozice vás v úvodu nadchne ovocným tónem černého rybízu a broskve. Srdcové tóny vůně jsou jako rendez-vous překrásných květin: pivoňka, magnolie a fialka se spojují v zahalující květinový extrakt. Kašmírové dřevo a pižmová bavlna jemně doplňují čichový zážitek závanem smyslnosti. Novinku seženete také jako toaletní vodu, sprchový gel, lotion nebo deodorant. 

     

     

     

  • Tvoje krabička, 947 Kč

    Tvoje krabička, 947 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud chcete udělat radost mamince, sestře, kamarádce nebo prostě jen sobě, trefou do černého bude Tvoje krabička, která obsahuje nejlepší kosmetiku předních značek. Můžete si ji každý měsíc objednat domů, obsah je vždy jiný. Ušetříte si tak návštěvu drogerie i peníze, a balení je navíc opravdu roztomilé!






Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.