Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zaměřeno na rty: Co o vás prozradí oblíbená barva rtěnky?

  • Zaměřeno na rty: Co o vás prozradí oblíbená barva rtěnky?
    20. července 2019 | 06:00

    Dokonale nalíčené rty jsou malým detailem, který dokáže krásně podtrhnout vzhled, a z "obyčejné" ženy se jako mávnutím kouzelného proutku může stát femme fatale. Každá z nás tak sahá po rtěnce, která se nejen hodí k oblečení, ale ve které se cítíme své a neodolatelné. Věděla jste, že barva vaší oblíbené rtěnky o vás může mnohé prozradit?

    Ať už v obchodě vždycky saháte po růžové, po nude nebo sázíte na klasiku v podobě červené rtěnky, každá z těchto barev o vás může prozradit mnohem víc, než že se zrovna hodí k vašemu outfitu. Jak to tedy s těmi barvami je?

  • Oranžová

    MAC, Amplified Lipstick, odstín Neon Orange, 590 Kč
    Autor: archiv firem

    Nejlépe se cítíte obklopena svými přáteli, kteří na vás milují váš smysl pro humor a pozitivní přístup k životu. Hýčkáte si své nejbližší přátele, ale také ráda poznáváte nové lidi. Jste společenská, komunikativní a sršíte vtipy.

    Náš tip: Vaši hravost a společenskost podtrhne krémová rtěnka MAC, Amplified Lipstick, odstín Neon Orange, 590 Kč.

  • Červená

    Alcina, Matt Lip Colour, odstín Chilli Red, 340 Kč
    Autor: archiv firem

    Jste odvážná žena, která ráda čelí novým výzvám. V životě jste si stanovila určité cíle a za nimi tvrdě jdete. Jste ambiciózní a nenecháte se jen tak vyvést z míry. Uvnitř vás se skrývá vášnivá bytost, která když miluje, tak to dává pořádně najevo.

    Náš tip: Oslňte muže s červenou rtěnkou Alcina, Matt Lip Colour, odstín Chilli Red, 340 Kč.

  • Růžová

    Maybeliine SuperStay Matte Ink, odstín Romantic, 182 Kč
    Autor: archiv firem

    Jste milující a empatická, a kdykoliv potřebuje vaše kamarádka radu, jste tady pro ni. Lidé vás mají rádi pro vaši schopnost porozumění. Jste hodně citlivá, což vás dělá často zranitelnou, a občas vás vyvede z míry i maličkost. Pro své přátele byste dýchala.

    Náš tip: Podtrhněte svou romantickou duši dlouhotrvající rtěnkou Maybelline SuperStay Matte Ink, odstín Romantic, 182 Kč.

  • Nude

    Rimmel London Kate Lipstick, odstín 03, 129 Kč
    Autor: archiv firem

    Jste milá a spolehlivá osoba a vaši přátelé vás mají rádi pro váš vnitřní klid. Vše se snažíte řešit s chladnou hlavou, nepropadáte panice a každý problém má pro vás určité východisko. Dokážete dlouhé hodiny jen tak sedět a relaxovat. 

    Náš tip: Pokud neholdujete výrazným barvám, vyzkoušejte nude rtěnku Rimmel London Kate Lipstick, odstín 03, 129 Kč.

  • Hnědá

    Cream Lip Stain, odstín Bronze Icon, Sephora, 295 Kč
    Autor: archiv firem

    Rodina je pro vás na prvním místě, a čím více času s ní trávíte, tím šťastnější jste. Občas se ztrácíte ve svých myšlenkách a často se vracíte k různým vzpomínkám. Je na vás spolehnutí, jste milující a věrná.

    Náš tip: Vyzkoušejte dlouhotrvající matnou rtěnku s metalickým odleskem Cream Lip Stain, odstín Bronze Icon, Sephora, 295 Kč.

  • Fialová

    Electro Brights Matte Lip Cream, Nyx, odstín Rio de Janeiro, 199 Kč
    Autor: archiv firem

    Jste přirozený vůdce se silnou vůlí. Nedělá vám problém přesvědčit ostatní, kteří vás rádi poslouchají a následují. Jakmile v životě zjistíte, co chcete, nic a nikdo vás nezastaví. Ráda s druhými soupeříte a na konci si vychutnáváte sladké vítězství.

    Náš tip: Rtěnka, která vám nesmí chybět v kosmetické výbavě, je Electro Brights Matte Lip Cream, Nyx, odstín Rio de Janeiro, 199 Kč.

  • Černá

    Stay Matte Rimmel London, odstín Pitch Black, 69 Kč
    Autor: archiv firem

    To, že máte ráda černou rtěnku, hned neznamená, že jste zlá. Jste nezávislá, nezajímá vás, co si o vás ostatní myslí, a jste tak trochu rebelka. Nejste moc důvěřivá a druhým občas dělá problém proniknout do vašeho světa, který si pečlivě střežíte.

    Náš tip: Svou nezávislost podtrhnete rtěnkou Stay Matte, Rimmel London, odstín Pitch Black, 69 Kč.

  • Divoká barva

    Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, odstín Ya dig?!, 470 Kč
    Autor: archiv firem

    Jste extravagantní a kreativní. Váš styl je hodně divoký, ale je to přesně to, co vás dělá jedinečnou. Jste veselá, pro ostatní trochu šílená, nepředvídatelná a neustále lítáte s hlavou v oblacích. 

    Náš tip: Svou originalitu ještě více zvýrazníte rtěnkou Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, odstín Ya dig?!, 470 Kč.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.