Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejoblíbenější vůně slavných krásek: Můžete si je pořídit i vy!

  • Nejoblíbenější vůně slavných krásek: Můžete si je pořídit i vy!
    13. srpna 2023 | 06:00

    Na tyto krásné ženy nenarazíme pouze ve filmech nebo v hudebních videoklipech, ale například také v reklamách na nejrůznější vůně. Znamená to tedy, že je používají také v soukromí? Není to tak úplně pravda! Který parfém milují herečka Jennifer Aniston nebo modelka Gigi Hadid?

    To, že nějaký parfém v reklamách propagují, hned nemusí znamenat, že ho také nosí! Tyto vůně mají slavné krásky nejvíce v oblibě a nejlepší na tom je, že si je můžete dovolit také vy!

  • Beyoncé (41)

    V jednom rozhovoru slavná zpěvačka přiznala, že miluje značku Giorgio Armani, a to včetně parfémů. Její nejoblíbenější vůní je pak Emporio Armani Diamonds Intence, o které tvrdí, že podtrhuje její ženskost.

    A jaké ingredience obsahuje oblíbený parfém této nádherné divy? V základu jsou to sladká vanilka a pačuli, srdce tvoří ovocné tóny a malina a to, čím zaujme na první čichnutí, tedy hlava parfému, jsou růže. Krásná kombinace!

    VIDEO: Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse?

    Video se připravuje ...
    Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Jennifer Aniston (53)

    Oblíbená herečka přiznala, že si nedokáže vybrat z velkého množství parfémů, které se dají na trhu sehnat, a proto vytvořila řadu vůní vlastní značky. Parfém Chapter One se tak rázem stal jejím nejoblíbenějším.

    Flakon má podobu slzy a uvnitř ukrývá květinovo-citrusovou vůni s dřevitými tóny. I vy tedy můžete vonět jako sladká Jenn!

  • Kim Kardashian (41)

    Také televizní hvězda Kim Kardashian spojila příjemné s užitečným a vytvořila parfémy, díky kterým si přišla na slušné peníze, a navíc je ještě ráda nosí. Ze všech vůní má své tři favority, a těmi jsou Wifey, Baddi a Babby Girl. Každý flakon má podobu barevného srdce. 

  • Naomi Watts (54)

    Britská herečka v jednom rozhovoru přiznala, že nemá ráda přemrštěné parfémy a nesnáší, když někdo "voní, jako by zrovna vyšel z parfumerie". Její oblíbenou vůní je Musk od americké značky Kiehl´s, která je podle ní svěží. Seženete ji také u nás v kamenných prodejnách Kiehl´s.

    A jakými ingrediencemi vás může Musk oslovit? Otevírá se příchodem citrusů, následují růže, lilie, ylang-ylang a neroli a v základu objevíte hřejivé a orientální tóny semínka tonky a bílého pačuli. Nevšední kombinace!

  • Kate Bosworth (39)

    Niche parfémy se těší stále větší a větší oblibě a svého favorita má také herečka Kate Bosworth, která nedá dopustit na parfém Gypsy Water značky Byredo. Jedná se sice o dražší kousek, ale jeho vůně vás naprosto okouzlí, a navíc vůni nemusíte během dne několikrát přestříkávat, protože na vás bude držet jako přibitá!

    Zajímá vás ještě, co obsahuje Katina oblíbená niche vůně? Otevírá ji netradičně pepř spolu s jalovcem, bergamotem a citronem, v srdci objevíte kadidlo, kořen kosatce a jedli a v základu je to osvědčená kombinace vanilky, ambry a santalového dřeva. Nelze odolat!

  • Kylie Jenner (25)

    Mladá modelka, podnikatelka a jedna z klanu "Kardashianek" přiznala, že nemá ráda těžké parfémy, ze kterých prý často bolí hlava. Místo nich proto raději používá tělové spreje a jejím nejoblíbenějším je Coconut Passion značky Victoria´s Secret.

    Už z názvu je jasné, že v této vůni bude převažovat sladký kokos. Jestli tedy milujete exotické plody, bude se jistě líbit i vám!

  • Keira Knightley (37)

    Herečka se po mnoho let objevuje jako femme fatale v reklamách pro legendární vůni Coco Mademoiselle od značky Chanel. Vedle toho, že parfém propaguje, je mu také věrná a nosí ho neustále v kabelce.

    Jaké jsou ingredience této vůně, kterou jistě zná nejedna z vás? Nejdříve vás osloví květem pomerančovníku, bergamotem a mandarinkou, poté se v jeho srdci rozvoní mimóza, ylang-ylang, růže a jasmín a mezi těmi nejhlubšími tóny, v základu vůně, objevíte fazoli tonku, vetiver, pačuli, vanilku a opoponax. Velmi okouzlující kombinace!

  • Katy Perry (37)

    Známá zpěvačka, známá svým provokativním vystupováním, miluje vůni Angel od Thierry Muglera. Tato parfémovaná voda je určena pro ženy, které touží po něčem exkluzivním a neobyčejném. 

    Parfém Angel mimochodem patří mezi dlouhodobě nejoblíbenější vůně mnoha žen, přestože svým složením se řadí mezi těžší vůně, ze kterých by se leckomu mohla zatočit hlava. Najdete v něm vanilku, bergamot, tropické ovoce, pačuli, a dokonce i karamel. Je to zkrátka vůně k nakousnutí!

  • Gigi Hadid (27)

    Americká supermodelka byla součástí reklamní kampaně parfému Velvet Orchid od Toma Forda. Později přiznala, že si ji vůně získala natolik, že ji stále používá. Ať už se má zúčastnit společenské akce nebo má vyrazit jen tak ven, vždy si vybere právě tento parfém.

    A čím může parfém Velvet Orchid omámit vás? Nejdříve je to med, a dokonce i rum, pak jsou tu mandarinka a bergamot, v srdci této vůně najdete magnólii, růži, orchidej, hyacint, jasmín nebo otočník a v základu jsou to pak vanilka, myrha, santalové dřevo a překvapivě také semiš. Nevšední mix!

  • Charlize Theron (47)

    Přestože je tato krásná herečka tváří parfému J´adore od Diora, její srdce si získal jiný parfém, značce však zůstala věrná. Její favoritkou je vůně Dolce Vita, která je velmi jemná a sladká.

    Velký výběr parfémů za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  krása, trendy, celebrity, parfém, vůně, kosmetika, vip
Diskuse ke článku
.