Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Letní laky na nehty do 100 korun! Tyhle musíte mít

25. července 2019 | 06:00

Kdy jindy trochu experimentovat a tmavší barvy vyměnit za zářivé až neonové než v létě? Bát se nemusíte ani třpytek a duhových odlesků. Vybraly jsme pro vás ty nejhezčí letní laky na nehty. Co je na nich nejlepší? Nedáte za ně víc než stovku!

Červená je nestárnoucí, nadčasová klasika, která nikdy neomrzí ani nevyjde z módy. Ale kdy jindy se trochu odvázat a zkusit něco veselejšího než právě v létě? Tmavé barvy nechte na podzim a zimu a volte raději něžné pastelové nebo výraznější růžové. Chybu neuděláte ani tehdy, když sáhnete po žluté, modré nebo tmavě zelené, která je letos trendy.

Podívejte se na laky do sta korun, které jsme pro vás vybraly. Vyberete si?

Bát se nemusíte ani lesku a třpytu. V kurzu jsou metalické odlesky, které nehtům dodají pravý šmrnc, ale sáhnout můžete i po zlatých, stříbrných či bronzových lacích na nehty. Fantazii se meze nekladou, a vyhrát si tak můžete i s kamínky a třpytkami. Pokud vám ani jedno nic neříká, nic nezkazíte ani bílým či nude lakem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Мастер @victoria__zvonova #ВикторияЗвонова ————————————— 📲30-44-18 ————————————— #tkstylestudio #nail #nails #nailssaransk #saransk #маникюрсаранск #ногтисаранск #ногти #красивыеногти #EmiManicure #дизайнногтей #укреплениеногтей #наращиваниеногтей #росписьногтей #маникюр #ногти #гельлак #мордовия #nails #nailart #nailstagram #instanail #nailswag #nail #ногтисаранск #saransk #саранск #nailsalon #гельлак#ногти #маникюр #маникюрсаранск #обучениеманикюру #обучениесаранск #курсыманикюра #курсысаранск

Příspěvek sdílený Т&К Style Studio (@tk_style_studio),Čec 24, 2019 v 2:34 PDT

 

Autor: Aneta Valešová