Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Velké novinky u Dominiky a Tonyho a zpackaný mejdan u Martiny

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
27. března 2023 | 06:00

Ty vztahy! Šimon bude poprvé odvážně projevovat své romantické city, velké překvapení má připravené Dominika s Tonym a Miloš bude v pořádně svízelné situaci, tentokrát už i doma.

Jak dát holce najevo, že se vám líbí a že byste s ní rádi chodili? Šimon se k tomu odhodlává už hodně dlouho, ale nikdy nesebral dost odvahy, aby Valerii přiznal, co k ní cítí. Až nyní se mu k tomu naskytne skvělá příležitost. U mámy doma připraví pro Valerii malé narozeninové překvapení, aniž by právě mámě prozradil, co chystá. Ta se bohužel jak na potvoru vrátí domů mnohem dřív, než Šimon předpokládal, takže bude jen žasnout, co se to děje.

Rodiny společně prožívají šťastné momenty i ty méně příjemné. Podobně jsou na tom také Marečkovi, kteří mají už leccos za sebou. A právě nyní si neprocházejí tím nejlepším obdobím. Manželství Karly a Máry se už nějaký čas otřásá v základech, což samozřejmě registruje i Márova máma Věrka, která je z toho hodně špatná, stejně jako Karla nebo Mára. Na rozdíl od nich si Tony a Dominika teď nemají na co stěžovat. Je to mezi nimi hezké, milují se, užívají si společného života. Teď bude mít Dominika pro Tonyho navíc jednu báječnou novinku. Zprávu, kterou ho vykolejí takovým způsobem, že Tony samým štěstím přestane na chvíli vnímat svět kolem sebe.

Mít tajnosti před partnery se nevyplácí, i když to člověk dělá hlavně z lásky k drahé polovičce. Podle Klímových se na hodně tenkém ledě pohybuje už delší čas Vítkův parťák ve firmě Miloš Knobloch. Svérázný Miloš se totiž snaží před svou ženou Evou zatajit finanční problémy v Evivě, aby jí nezkazil dovolenou v Karibiku, na kterou se Eva už hodně těší. Ta ale zná Miloše jako své boty. Z několika indicií si vydedukuje, že tu něco nehraje. Dostane se tak na stopu manželova tajemství, po kterém půjde jako pravý ohař.

Zapadnout do nového prostředí není ani trochu jednoduché, zvláště když dojde k několika nedorozuměním, jež se podepíší na vzájemných vztazích. Martina se tím ale nenechá odradit. Byla by ráda, kdyby se to mezi ní, Vendulou a ostatními urovnalo, aby spolu normálně vycházeli. Proto uspořádá menší kolaudační mejdan u sebe doma, na který všechny pozve. S jedním ale nepočítá. Že by si měla dávat pozor na pusu, aby neprozradila něco, co by se dalo pochopit různě a co by se pak jen hodně těžko vysvětlovalo.

Podívejte se na fotogalerii z tohoto týdne v Ulici:

Ve snaze pomoct druhým může člověk někdy napáchat mnohem víc škod, dokonce i tam, kde to vůbec nepředpokládá. To zjistí také Prokop, jenž je ve svých názorech občas až příliš radikální. Byť to myslí dobře, ve výsledku svým racionálním řešením ubližuje ostatním. S Magdou jsou navíc oba výbušné povahy, které si plamenně hájí tu svou pravdu. Teď ale Prokop narazí nejen u Magdy. U ní bude kupodivu hledat pochopení a oporu, protože vlastně bojuje i za ni.