Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Markéta Stehlíková: Bez dcery se neodvážím koupit ani ponožky, vše musí schválit

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
14. března 2023 | 06:00

Oblíbená herečka Markéta Stehlíková (38) si s kolegyněmi ze seriálu Ulice odskočila na den plný hýčkání a mně se povedlo ji pro vás vyzpovídat. Nejenže přiznala, že nesnáší, když na ni někdo cizí sahá, ale také přiznala to, že má doma diktátora, co se oblečení týče.

„Mám trochu problém, když se mě dotýká někdo cizí. Takže třeba masáže mám hrozně ráda, ale musím toho člověka znát,“ přiznala herečka. Možná vám to bude připadat zvláštní, ale není to nic neobvyklého, spousta lidí potřebuje důvěru, aby se dokázali uvolnit.

Na svých sociálních sítích herečka nemá problém zveřejňovat fotky se svou desetiletou dcerou, která je její velkou parťačkou doma i na cestách. „Moje dcera je můj parťák, protože jsem si samozřejmě vyrobila jenom jeden kus, takže s ní vše sdílím. Už jí je deset, takže je v takové fázi, kdy už je to opravdu prima. Samozřejmě vždycky jsou nějaká kopnutí, ale už to není takové to otravné dítě, už je vlastně samostatná. Na jarňáky se mi podařilo získat volno, za což děkuji všem zúčastněným v mé práci, a podařilo se mi po dlouhé době mít týden v kuse volno, tak si odjedeme na celé jarní prázdniny,“ prozradila Markéta. Kam se chystají a jakým způsobem budou cestovat? A proč je její dcera na uškrcení? To se dozvíte v rozhovoru ve videu.

Video se připravuje ...