Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Finální rozuzlení mezi Márou a Karlou, další průšvih Skyler a Pavla

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
20. března 2023 | 06:00

Oblíbené postavy seriálu Ulice se hrnou zase do dalších průšvihů a vy budete opět u toho. Tento týden dojde k něčemu, co přivede Máru a Karlu do bodu, kdy se budou muset rozhodnout, nepoučitelný Franta si zase zavaří kvůli Skyler a u Blanky a její široké rodiny to bude plné změn.

Kdy by měl člověk pomoci svému partnerovi i přes komplikace, které si tím způsobí v profesním životě, a kdy si naopak zachovat chladnou hlavu a nehnat se bez rozmyslu do záchranné akce? Od chvíle, kdy se dal František dohromady se Skyler, se rozhodně nenudí. Také tentokrát začne urychleně řešit její trable na cestě z Amsterdamu do Čech, byť by se měl věnovat důležitému školnímu projektu a natáčení, jež má za chvíli začít. Jenže kvůli Skyleřině lehkovážnosti je zase všechno jinak a František udělá něco, co se mu už vzápětí pořádně vymstí.

Jak udělat tlustou čáru za minulostí, jednou provždy odpustit a už se nikdy nevracet k tomu, co se stalo? Přesně o tohle se nyní už delší dobu snaží Karla a Mára, aby zachránili své manželství. Události, jež se stanou tento týden, je dovedou do bodu, kdy se už budou muset rozhodnout, kterým směrem vykročit dál, zda spolu, nebo každý zvlášť. Pro oba je to hodně emotivní, poprvé naplno otevřou na terapii svá nitra a budou k sobě opravdu upřímní.

Prohlédněte si také fotogalerii z tohoto týdne:

Kamarádčiny dobré rady a zkušenosti je jedna věc. Jejich realizace věc druhá. A bohužel právě ta občas značně pokulhává, což může zapříčinit spoustu vtipných momentů. Ája to sice myslí s Vendulou dobře, když jí radí, jak si zvednout sebevědomí a nevidět za vším to nejhorší, zejména co se jejího manželství s Pavlem týče. Jenže jí stále nedochází, že Vendula prostě není ona. Když jí doporučí, aby začala flirtovat, a dokonce jí dá i přesný návod, jak na to, ani ve snu by ji nenapadlo, že z toho může být pořádný trapas, kterému nasadí korunu Vilma Nyklová. Ovšem Vendula tentokrát není jediná, kdo bude mít co rozdýchávat.

Rodinné sešlosti si přímo koledují o vtipné historky nebo prozrazená tajemství blízkých. Nejinak tomu bude také na rodinném setkání, jež svolá kvůli Adamovi Luděk. U jednoho stolu se tak po nějaké době opět sejde takřka celá Blančina rodina. A bude to kupodivu Luděk, kdo svými vtipnými glosami všechny pobaví, byť mu v poslední době do smíchu moc není. Jakmile přijde řeč na Vandu, Blanka ihned zaregistruje, že se kolem ní zase něco děje.

Rodiče občas napáchají svým chováním pořádnou paseku ve vztazích a nechtěně se podepíší na psychice dětí takovým způsobem, že ty to už neustojí. Klímovi to nyní hodně vnímají i u Žofie a její mámy. Ta se na dceru v poslední době upnula tak, že Žofie nemá chvilku pro sebe. Přestože Žofka nachází velkou oporu právě u Michala a jeho rodiny, jež jí poskytuje u sebe doma azyl, aby mohla aspoň na chvíli volně dýchat, máma ji dnes znovu zažene do kouta. A tak Žofie začne bohužel znovu hledat úlevu tam, kde si zadělá na ještě větší problém.

Autor: Gabriela Röhrichová, tz