Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
16. března 2023 | 06:00

Herečka Aneta Krejčíková (31) hraje oblíbenou postavu Gábiny v seriálu Ulice a společně se svými kolegyněmi ze seriálu se rozhodla zajít na nějakou zkrášlovací proceduru. Přišla bez make-upu a moc jí to slušelo. Prý tak chodí v poslední době docela často a prozradila mi i proč.

Začala ji totiž trápit periorální dermatitida, což je chronické onemocnění kůže, které postihuje především mladé ženy a má tendence se vracet. „Teď jsem měla docela dlouho volno, což pro mě znamená žádný make-up na obličeji, takže jsem si odpočinula i tímhle způsobem. Moc se nelíčím, když jdu ven někam v osobním životě. Chce to být v tomhle ohledu důsledný a nezatěžovat tu pleť zbytečnostmi,“ prozradila herečka.

Teď ji ovšem čeká docela dost práce. „Začínám asi za dva týdny zkoušet, což je pro mě jako pro matku dvou dětí – celkem zaměstnanou – náročné. To zkoušení v divadle je vždycky ještě mnohem náročnější. Takže přemýšlím, jak to udělám, protože jsem se dozvěděla nedávno, že děti mají na začátku dubna dva týdny ve školce volno.“

Co Anetě pomohlo s jejím kožním problémem a jaké procedury si nejraději dopřává? To se dozvíte ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...