Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejové józe a funguje to!

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
21. března 2023 | 06:00

Sympatická herečka Ljuba Krbová (64) vůbec nevypadá na svůj věk. Tvář má téměř bez vrásek, a to se v podstatě neustále usmívá. Prozradila nám své tajemství a ukázalo se, že stačí být důsledná, ostatně tak jako u všeho.

Potkaly jsme se v okamžiku, kdy se chystala na wellness den s kolegyněmi ze seriálu Ulice. Hýčkání těla i pleti má moc ráda a mě zajímalo, jak často si ho dopřává. „Tak podle toho, jakou masáž nebo jaké hýčkání máte na mysli. Takové v salonu si dopřávám opravdu pouze jednou za čas, ale já si dopřávám velmi často kosmetický salon, který se jmenuje les, protože mám dva pejsky a chodím je venčit do lesa, protože jsou to ohařky, lovečtí psi. Když drobně mží a jdete takovým tím mlhavým oparem, tak si říkám, že Angličanky mají krásnou pleť a já jsem právě ve svém vlastním kosmetickém salonu.“

Ljuba je známou milovnicí čínských bojových umění, která neustále denně praktikuje, i když už ne tak intenzivně jako dříve. Jaká cvičení dělá každý den, aby zůstala v kondici, a co nám prozradila o obličejové józe? To se dozvíte ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...