Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Zásnuby, tajná láska v ohrožení a zbraň ve škole

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
7. listopadu 2022 | 13:00

K manželství mnohdy nevedou jen čistý cit a láska, ale i pořádně schopná manipulace, kterou ten druhý, ač je stejně dobrým manipulátorem, nemusí vůbec prokouknout. Tento týden bude opravdu napínavý a dojde i na nebezpečné ohrožení zbraní ve škole! Kdo v tom všem má prsty?

Na Evžena, jenž byl stále zamilovaný do Blanky, Vandiny manipulace nefungovaly. Zato Luďka lapila do svých sítí a už ho nehodlá pustit. S ním je pro ni vše na dobré cestě. Sehnal jí skvělé zaměstnání, už spolu i bydlí, takže další metou jsou nyní pro Vandu zásnuby, aby jí náhodou tuhle skvělou partii ještě nevyfoukla jiná těsně před nosem. A právě dnes je pro Vandu naprosto ideální příležitost k tomu, aby se její vztah s Luďkem posunul zase o pořádný krok směrem k vytouženému cíli.

Adama a Jarku to k sobě stále táhne, byť mají několik důvodů, proč nebýt spolu a zůstat jen přáteli. Tím hlavním není věkový rozdíl mezi nimi, ale to, že Jarka je Blančinou sestřičkou v ordinaci. Proto se ti dva svými schůzkami nikomu nechlubí a dávají si velký pozor, aby se před Adamovými blízkými neprozradili. Někdy však ani to nestačí. Dnes je souhrou náhod spolu načapá někdo, pro koho to bude hodně tučné sousto, někdo z Adamových nejbližších.

Viktor s Romanem neustále přitvrzují ve své šikaně, Šimona ponižují a nutí k věcem, které jsou pro něj už hodně přes čáru. Není divu, že je toho na něj již prostě moc. Chce to všechno skončit, aby měl konečně klid. Rozhodne se proto k činu, který by za jiných okolností neudělal, k činu, jenž se dá brát jako zkrat ve chvíli, kdy je člověk naprosto v koncích. Právě kvůli tomu bude dnes ve škole pořádný poprask. Za chvíli o tom bude mluvit celá Ulice, aniž by kdokoliv tušil, co a proč se skutečně odehrálo.

Ingrid a Kateřina jsou kamarádkami od prvního setkání. Hned si padly do noty, teď se to ale změní. Čím více se prohlubuje její vztah s Lumírem, tím více si Kateřina uvědomuje, že pokud bude u Lumíra bydlet Ingrid, nikdy si s ním a jeho blízkými nevybuduje takové pouto, jaké by si přála. A tak toto téma před Ingrid otevře, aniž by si v první chvíli uvědomila, co všechno to může rozpoutat.

V Márovi to stále vře, nedokáže Karle odpustit její zradu. Ani vyřízení si účtů s Jakubem Márovi nepomohlo. Stále má co dělat, aby nevybuchl pokaždé, když se na Karlu podívá, aby se ovládl alespoň před dětmi či rodiči. Přestože se před blízkými snaží s Karlou tvářit, že je vše v pořádku, Věrce už začíná být synovo chování přeci jen divné.