Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Sexuální bouře, krutá procitnutí a nečekaná zklamání

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
14. listopadu 2022 | 12:02

Pokud máte v Ulici ráda rušno, tenhle týden se máte opravdu na co těšit, protože to, co mají tvůrci seriálu pro vás připraveno, je opravdu velmi vzrušující. Vášně a průšvihů nebude málo.

Vystresovaný Šimon použil ve škole Hermanovu zbraň, aby navždy ukončil šikanu, jejíž obětí se stal. Šimonovi blízcí i kantoři se nyní pomalu vzpamatovávají z prvotního šoku a kladou si stále dokonala jedinou otázku. Proč to zašlo tak daleko? Čím vším si Šimon asi musel projít, než udělal, co udělal? Alespoň částečnou odpověď nyní objeví na internetu Radek Mastný. Náhodou se totiž dostane k videu, na kterém je zachyceno, jak Roman s Viktorem Šimona krutě šikanují.

Manželství Máry a Karly se již několik týdnů otřásá v základech, přestože by Karla nyní udělala cokoliv, aby vztah s Márou zachránila. Čím více se ale snaží, tím více je to pro Máru zraňující, protože nedokáže pochopit, proč si Karla začala s Jakubem, jaký k tomu měla důvod. I když to teď vypadá, že si k sobě Karla a Mára konečně najdou cestu, na Máru vše znovu dolehne takovým způsobem, že to již doma neustojí.

Někdy zjistíme až příliš pozdě, koho jsme v tom druhém ztratili, když jsme ho vyměnili za jiného. To došlo i Skyler, jež si teprve nyní uvědomuje všechny Františkovy přednosti. Nechápe, jak mohla být kdysi tolik zaslepená zamilovaností, že Františka odkopla kvůli Dirkovi. Přestože to dosud nikomu otevřeně nepřiznala, a možná ani sama sobě, chtěla by teď Františka nazpět. Události posledních týdnů jí jen potvrdily, jak je František skvělý nejen jako táta jejich syna, ale i jako člověk. A taky jí došlo, jak moc ji opět fyzicky přitahuje. Pak už stačí opravdu málo, aby mu dala jasně najevo, co k němu cítí, aby naplno vzplály dosud potlačované city.

Vzpamatovat se z rozchodu a najít sám sebe občas trvá docela dlouho. Své by o tom mohla vyprávět i Kristýna, jíž před čtvrt rokem zlomil srdce Denis. Nyní se jí právě on ozve a požádá ji o schůzku. Zvědavost nakonec zvítězí, takže Kristýna za ním zajde, aby zjistila, co má na srdci. A bude hodně překvapená novinkou, kterou jí Denis sdělí. To však není vše. Je to právě Denis, komu na rovinu přizná všechny své pochybnosti, a kdo jí poskytne poměrně přímočarý pohled na věc.

Prokop je ředitelem školy teprve čtvrt roku, takže zkušenosti zatím stále sbírá. Nyní se ale musí postavit čelem k následkům dramatu, jež se stalo ve škole minulý týden a které se podepsalo na psychice studentů i zaměstnanců školy. Svými telefonáty a e-maily ho neustále bombardují znepokojení rodiče, do toho Prokop jedná se sociálkou, školní inspekcí, policií, která celý případ vyšetřuje, s řediteli ostatních škol, se svými podřízenými i blízkými hlavních aktérů celého případu. A aby toho nebylo málo, objeví se někdo, koho by ani ve snu právě nyní u Magdy doma nečekal.