Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Magda s Prokopem – svatba, nebo rozchod? Zamilovaný Michal a Mára u výslechu

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
31. října 2022 | 12:57

V Ulici se schyluje k dalšímu průšvihu ve vztahu, tentokrát to vypadá na Magdu a Prokopa, také František a Skyler si zažijí pořádně horké chvilky a mezi Karlou a Márou se objeví další komplikace. Láska a vztahy budou zkrátka tento týden hýbat Ulicí!

Magdě vykouzlí úsměv na tváři Jirka Hložánek, s nímž se nečekaně potká před kavárnou, ve které se jen krátce před tím dozví hodně smutné zprávy. Pozitivně naladěný Jirka je ale tím správným lékem pro Magdinu bolavou duši. A nejen to. Magdě nasadí docela velkého brouka do hlavy. Přiměje ji popřemýšlet, jak naložit se svým životem, co v něm změnit, kterým směrem vykročit, aby pro ni byl život opět naplněný podle jejích představ. Má to však malý háček… Měl by Prokop začít žárlit? V jaké situaci Magdu a Jirku nachytá?

Šimon se ocitl v úzkých kvůli Romanovi a Viktorovi, kteří ho dlouhodobě šikanují. Smířit se s tím ale nehodlá. Nemíní si nechat od kluků všechno líbit, a tak nenápadně požádá o radu člověka, který si podle něj dovede poradit takřka v každé situaci. Toho hned napadne, co dělat, jak si zjednat respekt u ostatních. Šimon jeho doporučení okamžitě zrealizuje, čímž kluky pořádně namíchne i vyvede z míry. Jejich reakce na sebe ale nenechá dlouho čekat…

Františkův a Skyleřin syn Chris okamžitě pookřeje, když se ve dveřích objeví děda a babička z Amsterodamu. Pro něj to znamená nejen zpestření, ale také naději, že se mu konečně splní největší přání, o kterém nemají jeho rodiče ani tušení. František a Skyler proto zažijí pořádný šok, když se dozví, co si malý Chris vzal do hlavy.

Michal je až po uši zaláskovaný, což samozřejmě neunikne jeho sestře Anežce. Přestože by ji ani ve snu nenapadlo, že se Michal zakouká do její kamarádky Žofky, právě to se stane. Michal se navíc před ní i nechtěně prozradí, což je pro Anežku pěkně tučné sousto ve chvíli, kdy se Žofkou řeší, jak nepřijít o své přátelství kvůli rodičům, kteří jim po průšvihu s marihuanou zakázali jakýkoliv kontakt.

Karla pořád doufá, že se všechno spraví, že by mohla být opět šťastná se svou rodinou. Jenže dnes ji její nadřízený vyvede celkem rychle z omylu. Oznámí jí hodně nepříjemné novinky, jež se dotknou celé její rodiny a jež se týkají Jakuba, na kterého podala dokonce i trestní oznámení, aby před ním ochránila své blízké. Teď ale zjistí, že jsou věci, které prostě neovlivní, a že její vztah s Márou je právě kvůli Jakubovi nad propastí.