Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Nečekaný příchod Skyler, zmanipulovaná Vanda a Hermanovo odhalení

19. dubna 2022 | 06:00

Po Velikonočním pondělí v Ulici se život vrací zpět do běžných kolejí, ale pro někoho bude tento týden opravdu plný překvapení. Především Franta zažije šok, ale zmučené budou i Blanka nebo Karla!

Dobře vycházet s expartnery je občas hodně náročná disciplína. Stojí to opravdu pevné nervy, zvláště když byl rozchod velmi vyostřený a došlo i na věci, jež se nedají jen tak odpustit. Své o tom ví také Franta, kterému zlomila srdce Skyler. A navíc ho připravila i o syna. Franta to dosud úplně nevstřebal, byť od té doby už nějaký ten pátek uběhl a vztahy se jakžtakž znormalizovaly. Teď se Skyler zničehonic objeví v Čechách, a dokonce se bude chtít sejít i s Frantou.

Osud nás občas postaví do situace, v níž se zdá každé řešení špatné. Podobně na tom jsou nyní Radek Mastný i Jirka Herman, mezi kterými to opět křísne. Stačí jedna drobnost, jež neunikne Hermanovu zkušenému policejnímu oku, aby oba měli o čem přemýšlet. Ani jeden z nich nechce ublížit Gábině a Šímovi, jenže právě to nyní hrozí. Jirka Herman totiž odhalí něco, co se Mastnému nebude ani trochu líbit, něco, co by mu mohlo případně hodně zkomplikovat život.

Video se připravuje ...
Velikonoční pondělí v Ulici: Náruživí koledníci, prozrazená tajemství a trapasy • VIDEO: tv Nova

Mezi šikovnou manipulací a snahou pomoct je občas docela tenká hranice. Rozeznat záměry toho druhého je někdy hodně těžké, zvláště pokud vidíme jen to, co chceme vidět. Naivní Vanda věří, že Luděk o ni má skutečně zájem, že se jí snaží jako jediný z rodiny pomáhat. To dělá starosti nejen Jolaně, ale také Marii či Blance, která má svého exmanžela dokonale přečteného a ví, že nikdy nic nedělá jen tak a že Vanda časem na svou naivitu nehezky doplatí. Má ale Blanka dost sil na to, aby se Luďkovi znovu postavila a otevřela Vandě oči? A je něco takového vůbec možné po tom všem, co už mají za sebou?

Karla propadla Jakubovu šarmu, ani vlastně neví jak. Kvůli tomu se denně ocitá na velmi tenkém ledě, protože hrozí, že se její tajemství provalí před dalšími blízkými a ona kvůli tomu přijde o vše, na čem jí záleží. Zamilovaný Jakub jí to ke všemu příliš neulehčuje. Svým chováním provokuje hlavně Bruna, jenž při pohledu na něj už vidí rudě.