Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Sáry obvinění ze sexuálního obtěžování a šokující zpráva od Terezy

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
1. listopadu 2021 | 17:00

Sexuální obtěžování je závažná věc, ovšem jak to v tomto případě doopravdy bylo, se dozvíte tento týden v Ulici, kde to pořádně zamotá právě Sára. Také Kristýna oznámí šokující novinku, která bude jako časovaná bomba. Kdo další to ten to týden pěkně zavaří ostatním?

Kristýna odešla z domova krátce po svých osmnáctých narozeninách, protože jí rodiče zakazovali vztah s Denisem, do kterého se zamilovala. Ti dva spolu začali žít, přes menší krize jim to stále klape. Denis přestal dealovat trávu, našel si práci v kavárně, Kristýna by měla příští rok na jaře maturovat. S rodiči se již dávno usmířila, opět spolu skvěle vycházejí. To však nyní skončí. Kristýna totiž doma oznámí novinku, která hlavně jejímu tátovi Luďkovi pořádně zdvihne mandle.

Kolik strachu dovedou občas nahnat rodiče dospělým dětem? Mára by o tom mohl v poslední době vyprávět celé romány. Jeho rodiče se mu již postarali o nejednu infarktovou situaci a bohužel s tím evidentně nehodlají přestat. Tentokrát Márovy nervy procvičí táta, kterému se vymstí jeho snaha o samostatnost. Přestože všem tvrdí, že si doma poradí sám, Mára a Jirka Herman se docela zapotí při záchranné akci, jež se neobejde bez nepříjemných následků.

Mojmír Kalina je stále pořádně naštvaný na Magdu a Prokopa kvůli Anežce. Mojmír se už viděl, jak díky této nadané studence slaví triumf na fyzikální olympiádě. Po zásahu Magdy a Prokopa může jen bezmocně skřípat zuby a kopat kolem sebe. Teď se Kalina svým mladým kolegům tak trochu neplánovaně pomstí, když ředitelce Landové mimoděk prozradí, na čem se domluvili se studenty. Jolana je šťastná, že se jí po více než třiceti letech vrátila do života její dcera Vanda. Snesla by jí modré z nebe, užívá si každý den, kdy s ní může být. Vanda k ní ale není úplně upřímná. Má svá tajemství, kvůli kterým se dostává do čím dál větších potíží. Teď už bude muset kápnout božskou, alespoň částečně, aby zabránila provalení jednoho z nich.

Anča se snaží pomáhat Sáře, jak jen to jde, aby se postavila na vlastní nohy a taky si splnila své sny. Hlavně o to druhé Sára nyní usiluje. Doufá, že se na ni usměje štěstí a že si jí všimnou na těch správných místech. Kvůli tomu však rozpoutá něco, co se jí záhy vymkne z rukou a co by mohlo nepříjemně ovlivnit životy těm, kteří jí pomáhají.