Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Pravda o Karle a Jirkovi, Jana v slzách a Ája opět útočí

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
4. října 2021 | 11:46

Je možné, aby se největší potvora seriálu přece jen ukázala v lepším světle a poučila se? V každém případě to tak bude asi vypadat, ovšem bude těžké jí to uvěřit. Karla a Jiří jsou už delší dobu svým chováním podezřelí, a tak se snad konečně rozlouskne, jak to spolu mají. Jana je rozebraná z Bruna, a dostane ještě další ránu pod pás!

Zatímco Milena Pumrová si s gustem vychutná svou rivalku tahem, který je pro všechny Nyklovy pořádnou podpásovkou, Vilma Nyklová zajde mnohem dál. Udělá něco, co Kateřina Dubovská, majitelka místní hospody a penzionu, jen tak neskousne, něco, co si žádá tvrdý protiúder. Ája by byla ráda, kdyby se k ní vrátil Mário, ale ten jí po zkušenostech, které s ní má, už nevěří. Pro dceru Sophinku by se Mário rozkrájel, Áju si ale drží daleko od těla. Přitom to je pro něj docela náročné, neboť ji stále miluje, i když sám sebe přesvědčuje o pravém opaku. Ája to však nevzdává. O Mária znovu zabojuje, a to nejen svými ženskými zbraněmi. K útoku na Máriovy city využije i jeho vlastních zbraní, aby ho přesvědčila, že to tentokrát myslí opravdu vážně.

Věrka podezírá už nějaký ten pátek Karlu a Jirku Hermana, že spolu něco mají. Byla by nejradši, kdyby se ti dva přestali stýkat, jenže to oni v plánu rozhodně nemají. Ke všemu nechápou, co Věrka pořád řeší, proč se na Jirku dívá v posledních týdnech jako na vraha. Teď začne být podle Věrky na pováženou už i Karlino chování, které si vyloží jako potvrzení své hypotézy. Mirek je do Magdy beznadějně zamilovaný. Když není s ní, stále na ni myslí, když s ní je, užívá si každou společnou chvilku a rozmazluje ji, jak jen může, aby jí dal najevo svou lásku. Také tentokrát pro ni přichystá překvapení, jež je snem každé druhé ženy. Jenže Magda to právě dnes tak úplně neocení, neboť má plnou hlavu jednoho smutného výročí. Je to totiž přesně jeden rok, co ji navždy opustila její máma.

Jana nemá právě nejlepší období, neboť si myslí, že definitivně přišla o člověka, na kterém jí hodně záleží. Aby toho nebylo málo, teď ke všemu zjistí, že ztratit může mnohem víc. Stačí, aby ji máma upozornila na jednu novinku, jež se objeví v bulváru, a Janin den se rázem změní v noční můru, kvůli které skončí v slzách a naprosto bezradná.