Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Finále Ulice: Koho čeká konec a kdo naopak najde nový začátek? A jaké překvapení chystá finále?

21. června 2021 | 06:00

Šestnáctá sezona Ulice tento týden vrcholí. Před letní pauzou ve vysílání seriálu se některé osudy uzavřou, jiné se naopak začnou odvíjet. Co čeká uliční starousedlíky i nově příchozí těsně před létem? K jakým zvratům dojde u Nyklových, Liškových, Blanky, Karly a Máry, Jany či Magdy v samém závěru sezony? Tento týden se v Ulici odehraje boj o lásku, dojde na překvapivé pravdy, velké emoce či malá vítězství a padnou i zásadní rozhodnutí.

Alice a Bedřich se neviděli od emotivního rozchodu, k němuž došlo před více než měsícem. I když si oba mysleli, že to mají mezi sebou již srovnané a je mezi nimi definitivní konec, dnešní setkání je přesvědčí o opaku. Ti dva do sebe totiž narazí takovým způsobem, že se jim hned rozsvítí. Blanka se znovu ocitá na životní křižovatce. Končí jí léčení ve stacionáři, za temnou minulostí spojenou se závislostí na alkoholu hodlá udělat tlustou čáru. Jak to ale vyřeší se svými vztahy, které právě její alkoholismus poznamenal ze všeho nejvíc? Luděk o ni stále bojuje, Evžen přiznává, že mu na ní pořád záleží. Jak to má samotná Blanka? Jaké pravdy dnes vyplují na povrch? A jak si Blanka představuje nový začátek?

Podívejte se na video s Magdou z Ulice:

Video se připravuje ...
Veronika Čermák Macková: Z Ulice si odskočila prozkoumávat divokou Afriku • VIDEO: BPŽ_Kristina Juřicová

Jana a Bruno kolem sebe krouží od chvíle, kdy se Jana poprvé objevila v Ulici. Jejich vztah prošel několika turbulencemi. Vždy je to ale nakonec opět přitáhlo k sobě nazpět. Teď je to však jiné. Janě dojde, že Bruno je už zřejmě někde jinde, že ho asi nadobro ztratila. Mára se rozhodl k radikálnímu kroku, aby zachránil svoji rodinu. Jenže čím více se přibližuje okamžik, kdy je třeba tento krok učinit, tím je to pro něj i Karlu horší, neboť si oba dva uvědomují, co všechno tím ztratí. Poslední školní den Magda zakončí více než symbolicky – slzami v ředitelně. Už má dost toho, jak se k ní zhrzená Irena Landová chová kvůli Prokopovi, a tak se rozhodne změnit vše, co se změnit dá.