Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Kaštan podezříván z pedofilie, Vandino tajemství a Áji boj o Mária

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
13. září 2021 | 06:00

Tento týden se opět vrátí dcera Jolany, která o ni přišla před více než třiceti lety, když malou Vandu její otec tajně odvezl do Kanady. Nyní je už dospělá Vanda zpět, aby si s mámou k sobě opět našly cestu. Jenže kolem jejího nečekaného návratu se od začátku vyrojila spousta otazníků. Těšit se můžete i na Áju a její dobývání Mária a Luďkův boj o moc ve vztahu s Blankou.

Petr Kaštan ví o všem, co se v Ulici šustne. Také tentokrát se ve svém krámku nudí, a tak mu samozřejmě neunikne, že na hřiště před Peškovým domem dorazí bez dozoru Vojta s Miloškem. Zvědavému Kaštanovi to samo sebou nedá. Chce vědět, co za tím vězí, a zároveň pány kluky i nenápadně pohlídat, aby se jim nic nestalo. Jenže na to půjde tak nešťastně, že si na něj vzápětí došlápne policie. Vanda znovu vstoupí Jolaně a Marii do života, navíc způsobem, jenž u Marie vyvolá spoustu otazníků hned první den. Přestože je Vanda milá a vstřícná, jsou věci, které Marii okamžitě zarazí a které u ní vyvolají podezření, že Vanda zřejmě nebude tak upřímná, jak se tváří, a že se u nich neobjevila jen tak náhodou…

Ája se už nějaký čas snaží znovu sbalit Mária. Ten jejím svodům zatím odolává, protože s ní má své zkušenosti a nehodlá se opět spálit. Tentokrát na to ale Ája půjde hodně rafinovaně. Navíc najde i mocnou spojenkyni, která myslí hlavně na blaho malé Sophinky, dcery Áji a Mária, v někom, do koho by to před časem nikdo neřekl.

Vítek musí od přímého nadřízeného leccos skousnout, aby si udržel místo v bance. Tentokrát to už ale Robin Havelka pořádně přežene. Mezi čtyřma očima dá Vítkovi jasně najevo, jak jím pohrdá, a navíc mu i bez obalu řekne, co si o něm myslí. Pro Vítka to je znovu obrovská ťafka, která hodně otřese jeho sebevědomím. Ťafka o to větší, že mu ani jeho spojenec Dita nepříjemnou pravdu nevěří. Luděk dělá vše pro to, aby u Blanky opět opanoval celý její prostor. Chce nazpět ji i svoji rodinu, znovu mít nad vším kontrolu jako kdysi, protože je přesvědčený, že ví nejlíp, co jeho nejbližší potřebují a co je pro ně nejlepší. Snaží se, aby se jeho pozice v Blančině životě ještě více upevnila, byť samotná Blanka tvrdí, že k tomu již nedojde. Jenže lidem, kterým na Blance záleží, Luďkovo rafinované dobývání ztraceného území neunikne.