Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Další nečekaná žádost o ruku a Ota zkolabuje!

14. září 2020 | 06:00

Tento týden dojde na lekci pro Milenu Pumrovou a šikana proti Otovi, kterou vede Jakub, dopadne hodně tragicky. Ovšem čekají vás i pozitivní chvilky, vypadá to totiž na další svatbu!

Veronika a Jitka začínají mít plné zuby Mileny Pumrové, jejíž sebevědomí roste do nadoblačných výšin. Gábinina matka si hraje na velkou šéfku a vedoucí salonu, jenže jí bohužel chybí cit pro to, co dělá, vkus i manažerský nadhled. To neujde ani Patrikovi, který za Veronikou denně chodí. A právě ten se postará o to, aby ambiciózní a akční Pumrová dostala pořádnou lekci. Jakub a jeho partička opět šikanují Otu, který kvůli jejich nejapnému žertíku zkolabuje přímo ve škole! Jaké to bude mít následky?

Vilma Nyklová napsala hru o podlém rychtáři a děvečce, která ho přizabila, jejímž prostřednictvím chce všem ukázat, co jsou Mastný s Ájou zač. Při premiéře se představení nečekaně zvrtne ve chvíli, kdy do děje vstoupí samotný Mastný a spolu s ním i Ája. Tony už má s Dominikou roční dceru, žijí spolu, klape jim to, na svatbu ale u nich zatím řeč nepřišla. To se ovšem rychle změní díky Márovi. Že by další svatba v Ulici? Magda se nehodlá smířit s tím, co její máma chystá. Věří, že najde způsob, jak ji zastavit, jak překazit její plány, z nichž mrazí. Magda se odhodlá k činu, jenž je stejně zoufalý jako ona sama, k činu, který je už hodně přes čáru a který by se jí mohl nehezky vymstít.