Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Žádost o ruku a krutá rána pro Tomáše

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
24. srpna 2020 | 06:00

Dnes startuje druhá pětice nových dílů Ulice, jejichž děj těsně navazuje na epizody, které se vysílaly v dubnu. Na rozdíl od začátku předcházejících sezon seriálu se proto i v těchto nových epizodách příběhy odehrávají na jaře. Také tentokrát jsou ale nabité emocemi, překvapivými zvraty, dojemnými okamžiky, láskou i humorem. Tento týden zažijí hodně vypjaté okamžiky například Nyklovi, Blančina rodina, Zdenka, Karla, Mára a Vojta.

Tomáš stále nedokáže pochopit, co se děje se Zdenkou, proč ho tak najednou odřízla a na poslední chvíli zrušila odlet do Paříže, kam se tolik těšila. Chce znát odpověď na své otázky. Postupně se tak dozví úplnou pravdu. Zasáhne ho to až do morku kostí, neboť Zdenku miluje celým svým srdcem a nedovede si představit svůj život bez ní. Jen co Luděk zjistí pravdu o Denisovi a Kristýně, uvidí rudě. Shodou náhod se mu Denis právě v tom okamžiku připlete do cesty, takže dojde k nevyhnutelnému střetu a dalším výhrůžkám. Tím to ovšem pro Luďka neskončí. Tentokrát zajde mnohem dál, než by kdokoliv čekal.

Slepě zamilovaný Mário se vznáší na svém růžovém obláčku a plánuje si budoucnost zalitou sluncem. Najednou se mu začínají plnit jeho sny. Je neskutečně šťastný, hrdý, starostlivý i nezvykle zodpovědný. Přestože tento rapper tělem i duší proti konvencím dosud valnou většinu svého života bojoval, rozhodne se k zásadnímu kroku – požádá Áju o ruku! Veronika a Martin se sice před rokem rozešli, stále je ale spojují jejich děti a dvacet let manželství. Nyní mají nové vztahy, ovšem jsou chvíle, kdy je pro ně prioritou jejich rodina. Jak přijmou jejich současní partneři fakt, že ti dva spolu s Filipem odjedou na celý víkend do Loučky? Co se provalí na zamilovanou Veroniku? A co musí přiznat Martin?