Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Drama v Ulici: Tomáš s Magdou v slzách, opravdu Zdeňka spáchá asistovanou sebevraždu?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
11. září 2020 | 06:00

O dramatické životní osudy není v seriálu Ulice nouze a mnohdy i samotní herci mají co dělat s tím, aby udrželi emoce na uzdě. Velmi smutný osud právě potkal Zdeňku, která bojuje s Alzheimerovou chorobou. Její nemoc se však dotýká také všech jejích blízkých. V této scéně, která se odehraje dnes večer, měli herci opravdu těžkou úlohu.

Ivetta Blanarovičová, která hraje postavu Zdeňky v seriálu, dostala pořádné herecké sousto, stejně jako Petr Vacek, jež hraje Tomáše, nebo Veronika Čermák Macková v roli Zdenčiny dcery. Ze zákulisí natáčení unikly informace, že právě v těchto dramatických scénách nebylo potřeba používat umělé slzy, neboť herci opravdu prožívali emoce úplně reálně.

Dnes večer se Magda dozví, že Tomáš už ví o plánu Zdeňky odjet do Švýcarska na asistovanou sebevraždu, kterou chce ukončit trápení nejen sobě, ale všem svým blízkým. Tomáš to již zpracoval a rozhodl se to tolerovat. Magda je zdrcená a nechápe, jak by s něčím takovým mohl někdo souhlasit. Zdeňka chce, aby do Švýcarska odjela Magda s nimi. Jak tuhle bolestnou scénu herci zvládli a co se bude dít dál, uvidíte dnes večer.