Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Proč se serve Evžen s Luďkem a Rozinina svatba v ohrožení!

7. září 2020 | 14:03

Opět je tu další dávka seriálových emocí v Ulici. Tento týden dojde i na pěsti. Evžen už má Luďka plné zuby a pořádně to vybublá. Rozina se má vdávat, ale nečekané komplikace svatbu vážně ohrozí. Jak to všechno dopadne?

Jana má v poslední době o čem přemýšlet. Čím více poznává Vladimíra Pečenku, tím více je na vážkách, zda mu přeci jen neprozradit celou pravdu. Měla by mu všechno na rovinu říct a riskovat následky, jež by mohly změnit jeho i její život, anebo si nechat tohle tajemství pro sebe? Jakou zprávou ji zaskočí Vladimír Pečenka? Luděk krouží kolem Blanky už několik týdnů a šikovně opanovává její prostor. Zatímco Blanka všem stále tvrdí, že se k sobě nevrací, ostatní si myslí pravý opak. Situace se u ní doma natolik vyhrotí, že dnes dojde dokonce i na pěsti. Evžen a Luděk se servou přímo před domem, ve kterém Blanka bydlí.

Zdenka se snaží žít naplno a užívat si života, dokud to ještě jde. Dnes se vrhne do realizace velkého překvapení pro dceru Magdu, která zatím netuší, co má máma v plánu. Večer se ale stane něco, co Zdenku donutí přehodnotit spoustu věcí, něco, co i ji samotnou zaskočí. Rozina a Victor dnes stanou před oltářem, aby si řekli své ano. Přestože je vše naplánováno a přichystáno do nejmenšího detailu, chybička se vloudí. Celá svatba se najednou ocitne v ohrožení, což se podepíše i na vzájemných vztazích v rodině. Co přiměje Veroniku a Martina, aby si nalili čistého vína a otevřeně probrali své manželství? Jak udělat tlustou čáru za minulostí a začít znovu, jinak, lépe? Magda si najednou připadá jak ve zlém snu. Kvůli mámě zažívá noční můry za bílého dne, celý život se jí bortí jako domeček z karet. Jak tuhle smršť zastavit dřív, než zůstane jen prázdná pustina?