Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nová sezóna Ulice! Kdo nečekaně zmizí ze seriálu a další šokující novinky

Video se připravuje ...
Tohle vás čeká v nové sezóně!
VIDEO: TV Nova
6. srpna 2020 | 10:44

Na jaře musela poprvé v historii televize Nova přerušit natáčení seriálu Ulice a zanechala tak všechny skalní fanoušky spolu s hlavními představiteli uprostřed dějových linek. Už jistě netrpělivě čekáte, až se vám oblíbený seriál opět vrátí na televizní obrazovky. Vypadá to, že šestnáctá sezóna bude pěkně nadupaná a začne 17. srpna!

Kvůli pauze bude děj celý trošičku časově posunutý, takže první díl začne Velikonocemi, ale nakonec díky scénáristům pomalu čas vklouzne do té správné časové osy. V září také společně s Ulicí oslaví diváci patnácté narozeniny. Připravte si kapesníky, protože je budete potřebovat. Čekají vás scény plné emocí a to nejen těch šťastných. Stav Zdeny Procházkové se bude rychle zhoršovat, takže Magda bude mít co dělat, aby se s tím vyrovnala, a seriál nečekaně opustí Světlana Nyklová.

Jinak se nebojte, nebude to jen o smutných příbězích a odchodech. V nové sezóně se těšte na dvě svatby, jedno nové miminko a seznámíte se s úplně novou ne jen jednou postavou, ale dokonce se do Ulice přistěhuje celá rodina! Jinak samozřejmě přijdou i nové lásky, zklamání a dokonce i boj studentů za čistou planetu!