Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ulice končí poprvé za patnáct let! Na co se můžete těšit po pauze?

19. dubna 2020 | 06:00

Bohužel se situace, která nám všem zkomplikovala životy, podepsala také na natáčení vašeho oblíbeného seriálu a pauza, která je obvykle jen přes prázdniny, bude tentokrát mnohem delší. Je to poprvé od začátku vysílání, ale televize Nova slibuje, že vás bez vašich oblíbenců nenechá úplně.

Tento týden v úterý se můžete těšit na speciální díl Ulice v karanténě, v němž se setkáte například s Milošem a Bedřichem či Veronikou, Patrikem a Filipem. Televize Nova ho natáčela pod přísným bezpečnostním a hygienickým dohledem. Díky speciálu se diváci dozvědí, jak se jejich oblíbení hrdinové vyrovnávají se současnou koronavirovou krizí.

"Ulice vždycky byla aktuální a její hrdinové prožívali to, co prožíváme my, naši přátelé, sousedé a známí. Současná situace nás ale donutila poprvé v patnáctileté historii vysílání Ulice zastavit. Nemůžeme divákům nabídnout seriál ve frekvenci a podobě, na jaké byli zvyklí, o Ulici je ale nechceme připravit, a tak vzniká Ulice v karanténě. Speciál, který ukáže, jak známé postavy Ulice prožívají tuhle podivnou dobu,“ vysvětluje důvod a podstatu projektu ředitelka programu TV Nova Alex Ruzek.

A na co se můžete těšit, až se Ulice vrátí se svými klasickými díly? Takřka po roce se znovu setkáte s Rozinou a Victorem, kteří přijedou na svatbu. Jako velký romantik se projeví Mário, jenž udělá něco, čím všechny překvapí. Dan si vezme k srdci všechny Milošovy rady a začne podle nich jednat. Ota vyhlásí otevřeně válku těm, kteří mu ničí život. Luděk ještě více přitvrdí, aby bylo po jeho. Dianu i Lumíra čeká zásadní shledání. Tváří v tvář drsné realitě stanou Magda a Zdenka. A to není zdaleka vše…