Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Svatby v Ulici: Krásné nevěsty a svatební róby! Která je podle vás nejhezčí?

7. května 2020 | 16:00

Za dlouhých patnáct let, kdy na obrazovkách televize Nova můžete sledovat příběhy vašich oblíbených hrdinů, se v Ulici už odehrálo ledacos. Samozřejmě láska provází představitele hlavních rolí po celou dobu vysílání a mohli jste tak být svědky několika krásných svatebních obřadů.

V živé paměti máte jistě všichni svatbu Venduly a Pavlíka, která se měla konat, ale protože se do jejich lásky pořád někdo pletl, málem k ní nedošlo. Nakonec si přece jen řekli své ano, ale bylo to napínavé. Další krásná nevěsta byla také Tereza, která si brala Davida. Oba se odstěhovali do ciziny a ze seriálu jejich linka zmizela, ale kdo ví, třeba se tahle milá dvojice opět vrátí, až nastane jejich čas.

Přesto, že Ulice musela kvůli nenadálým komplikacím přerušit natáčení, po prázdninách se opět všichni vrátí na obrazovky a na programu dne bude další svatba. Čekat ji můžeme od Veroniky a Patrika nebo Martina a Šárky. Je jisté, že scénáristi si nechávají i další esa v rukávu a třeba přijdou i další překvapení.

Když se ale vrátíme do minulosti a uplynulých patnácti let, určitě si rádi zavzpomínáte na láskyplné okamžiky, které zamilované páry prožívaly, když si před rodinou a přáteli vyměňovali své svatební sliby. Můžete obdivovat, jak to dámám ve svatebním slušelo, a inspirovat se jejich výběrem šatů.

Co vše zařídit na svatbu – přehledný harmonogram pro snadné plánování>>>