Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: Juliino dítě v ohrožení, zfackovaná Týna a Štěpánovo přiznání

6. dubna 2020 | 14:39

Přesto, že televize Prima vysílá jen jednu epizodu týdně, můžete se těšit na docela našlapaný díl. Holčičí rvačka, rodinná pomsta, nečekané přiznání a drama s bojem o život.

Týna se konečně objeví na statku, všichni už měli strach, když se stále neukazovala poté, co utekla od oltáře. Je pro ni důležité, aby se omluvila Štěpánovi, a i přesto, že ji všichni odrazují, jde za ním. Narazí ovšem na Lídu, která jí dá pořádnou facku, a se Štěpánem nemá šanci mluvit. Lída nemůže přenést přes srdce, že jim Týna udělala takovou ostudu před celou vesnicí, a chce pomstu. Do ní chce zapojit celou rodinu, ale nikomu se moc nechce.

Zdeněk nasadí Lídě pořádného brouka do hlavy, když jí řekne, že si myslí, že Týna utekla, protože se dozvěděla o Štěpánových nevěrách. Okamžitě tak Štěpána pošle za Týnou, aby se jí omluvil. Nic netušící Týna se tak dozvídá o všech jeho nevěrách i o tom, že spal se Sylvou. Janek stále nic netuší a chce odjet na loď s Linhartem. Nakonec mu ovšem Hana prozradí, že Týna utekla od oltáře. Julie v hospodě potká otce svého dítěte, ale je tam s jinou. Vysvětlí jí, jaký je Tonda sukničkář, a nová milenka mu dá kopačky. U Julie se ovšem objeví komplikace, krvácení, a bude ji muset odvézt sanitka...