Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Brutální šikana a zlom ve vztahu Báry a Franty

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
24. března 2020 | 06:00

Tento týden v Ulici dojde na šikanu, jejíž následky budou mít obrovské následky. Několik hlavních hrdinů seriálu také dospěje k zásadním rozhodnutím a chování jiných se zase velmi negativně odrazí na těch, které trápí vlastní nezvratný osud.

Jakub se Otovi mstí za pětku na pololetním vysvědčení už téměř dva měsíce. Jeho kousky neustále gradují, odnášejí je i Otovi blízcí. Teď přitvrdí ještě víc. Spolu se svou partičkou udělá něco, co Ota jen tak nerozchodí a co bude mít nepříjemné důsledky. Mámina nemoc Filipa hodně změnila. Uvědomil si, co je v životě důležité i co by on sám rád změnil a dělal. To se však liší od představ jeho blízkých, kteří to samozřejmě nenechají jen tak. Podaří se Filipovi dokázat, že se rozhodl pro správnou cestu?

Plachá Bára si drží Frantu stále dost od těla, i když ten se snaží být vstřícný a prolomit ledy. Tím se to ale mezi nimi paradoxně jen zhoršuje. Až nyní dojde k nečekanému posunu díky nedorozumění, jež zásadně ovlivní Bářino vnímání Franty. Zdenka se s Alzheimerovou chorobou pere, jak nejlépe umí. Bohužel jí, Magdě i Tomášovi začíná být jasné, že nemoc postupuje čím dál rychleji. A aby toho nebylo málo, Zdenku hodně zasáhne i neomalené chování Petra Kaštana, jenž se o její nemoci náhodou dozví.

.