Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Bude další svatba, rozvede se Martin a podvede Mára Karlu?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv nova
10. září 2019 | 06:00

Život je plný překvapení a stejně tak je to i v Ulici. Scénáristé mají opravdu bohatý zdroj inspirace a vše se promítá v osudech vašich oblíbenců. Tento týden se bude v Ulici řešit velká pomsta Mastnému, Matěj si pro Katarinu připravil překvapení a ani ostatní nebudou zahálet.

Blanka má nervy na dranc, protože o místo, kde si otevřela ordinaci, má zájem radnice, a to by znamenalo, že se musí vystěhovat, a tím by samozřejmě přišla o nemalé peníze. Jak dopadne hlasování na radnici a co tyhle nervy znamenají pro Blanku a Evžena? Mára s Karlou řeší velké problémy a rozebírá je s Natálií. Bere ji ovšem jen jako kamarádku, která mu dává dobrou perspektivu z ženského pohledu na svět. Natálie to ale cítí jinak a rozhodne se svoje city projevit. Podlehne Mára tentokrát?

Mastný, který byl dlouho na vrcholu, pochopil, že i on má svá citlivá místa a někdo se do nich zdárně trefuje. Kauza odhalené korupce na radnici, podložená důkazy, ho totiž může připravit o post starosty. Jenže to by nebyl on, aby se vzdával bez boje. Čím vrátí úder? Šárka nechce být jen Martinovou milenkou a přiměje ho, aby začal s Veronikou mluvit o rozvodu. Ta to ovšem nepřijme vůbec dobře. Jak se situace vyvine tady? Teta Lubica se neustále motá do života nejen Kataríně, ale i Václavovi. Přesto, že to dělá z lásky, není to příjemné. Matěj připraví pro Kararinu velké překvapení, které nejspíš změní jejich dosavadní vztah.