Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Vydírání, znásilnění a boj o manžela

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
10. června 2019 | 13:30

V Ulici se opět řeší dramatické okamžiky. Boj o jednoho muže a záchranu rodiny, sex z donucení, který se řeší hned ve dvou různých případech, a vztahy na pracovišti. Také je tu jedno utajované těhotenství a mnoho dalších zápletek. Jak tento týden bude všechno pokračovat?

Katarína ví, že musí s pravdou ven a říct nejen Matějovi, ale i tátovi, že čeká dítě. Když se konečně odhodlá říct to Matějovi, předběhne ji se zprávou, která ji opět přiměje pochybovat o jejich vztahu. Jak dopadne jejich velké rande s překvapením? Veronika se nenechá vyhodit ze hry jen tak bez boje. Rozhodne se o Martina bojovat a doufá, že se vrátí k rodině. Navštíví ho v novém bytě a Šárka ji přistihne v situaci, která ji vůbec nepotěší.

Ve škole je hodně hustá atmosféra od chvíle, kdy Magda obvinila Kalinu z podvodu. Nyní musí jednat ředitelka, aby situaci vyřešila co nejlépe. Na povrch vyplují další překvapivé novinky. Světlana zjistí, že před ní Lumír opět něco tají. Nechtěl se jí chlubit se svými machinacemi při snažení zničit Mastného a s tím, že to dospělo tak daleko, že ho Pumrová vydírá. Světlana na to přijde stejně. Jana se snaží vyrovnat se s traumatickým pokusem o znásilnění a doufá, že Radima už nikdy neuvidí, ten se jí ovšem opět připomene. Eva se svěří Anče s podobným problémem, který řeší Jana. Znásilnili ji?