Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Vyzrazená tajemství, Matějův verdikt a rozpaky po sexu

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
20. května 2019 | 12:49

Tento týden se řeší dozvuky velkolepé oslavy padesátin, které měl minulý týden Bedřich. Magda řeší velkou kauzu podvodníka, Lumír vytahuje k boji s Mastným stále podlejší zbraně a Matěj u soudu, který bude zásadní pro jeho budoucnost. 

Magda bude ve škole řešit kauzu podvodníka, ale bude to mnohem zapeklitější, než se zdálo. Jakub totiž nepodváděl sám, a nakonec se vše dostane až k paní ředitelce. Matěj na poslední chvíli mění svoje plány kvůli soudu, který rozhodne o jeho dalším osudu. Jenže kvůli změnám plánu na poslední chvíli se vyvalí jistá tajemství, která mu měla být skryta. Ájiny manipulace pravděpodobně vyplují na povrch. Co všechno se Matěj dozví? Bedřich s Ančou řeší, co znamenala jejich vášnivá noc. Jak to cítí, chtěli by se dát zase dohromady nebo to byl jen úlet?

Lumír stále pracuje na tom, aby zničil Mastného, a už si rozhodně nebere servítky, neštítí se ničeho a začíná se to vymykat kontrole. Do sporu vstoupí Gábina, které se tento boj dotýká víc, než by si přála. Mário drží hladovku, ale na rozdíl od Vilmy Niklové poctivě a má to na něho kupodivu pozitivní vliv. Jakým svodům nakonec podlehne a co to s ním udělá? Miloš se ještě nevzpamatoval ze striptýzu na Bedřichově oslavě, najednou není nic jako dřív, a dokonce selhává jeho mužná chlouba. Provalí se ještě další tajemství!