Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Příští sezona Ulice: Zásnuby, další těhotenství, návrat starých postav a příchod nových

1. července 2019 | 06:00

Nesmutněte, i když teď budete mít trochu dietní dva měsíce, co se emocí a dramat v Ulici týká, tak po prázdninách se všechno vrátí v plné síle! Už teď máme pár informací, které nechávají nahlédnout, co se bude po létě dít!

Rozina se vypravila s Victorem na prázdniny po Evropě a po návratu ji čeká velká romantika. Její milý se totiž odváží k velkému životnímu kroku. Jeho žádost o ruku ovšem nebude směřována přímo Rozině, ale nejdříve se zeptá na svolení jejích rodičů. Bude veselka?

Matěj Jordán se dostává do prekérní situace. Vypadá to, že čeká dítě se dvěma ženami najednou, a ještě ke všemu se do celého dramatu zamíchá nová postava, a to teta Kataríny Lubica, kterou bude hrát Marta Sládečková. Jak se celá situace kolem Kataríny a Áji vyřeší?

Ovšem o překvapení nebude nouze ani v rodině Peškových. Adriana, která se odstěhovala do Austrálie, totiž rodině oznámí novinku. Je těhotná. Děda Pešek a Adrianin táta Evžen z toho budou mít ovšem spíš pořádný šok. Vrátí se Adriana domů a opět zamíchá dějem?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>