Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Nečekané setkání Oty a Hedviky a šokující odhalení!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
2. září 2019 | 11:47

V tomto týdnu na vás v Ulici čekají nečekaná přiznání, na povrch vypluje minulost a tajemství, jež ukrývala. Jitřit se budou staré rány a přijde i na setkání, jež budou mít velký vliv na další osudy.

Někdy svá tajemství ukrýváme i celou řádku let a mnozí si je s sebou vezmou do hrobu, někdy ovšem přijde čas, kdy mají být prozrazena. Svoje tajemství mají členové celé Katarininy rodiny, ji nevyjímaje. Teta Ljubica půjde příkladem a její odvaha svěřit se najde odezvu i u druhých. Magda opět potká Eddiho, zjistí, že je jí s ním dobře a další schůzku si už dohodnou, aby se nemuseli spoléhat na náhody. Co všechno se o sobě dozvědí?

Ota se nenadále potká se svou bývalou láskou, kterou nechal stát u oltáře, Hedviku. Své obrovské chyby moc lituje a dlouho se snažil ji napravit, ale nešlo to. Jak tohle setkání po dvou letech dopadne? Dominika rodí a příchod miminka na svět zamává nejen s novopečeným tatínkem, ale výrazně ovlivní i Karlu s Márou. Opravdu se rozejdou? Anča je v šoku, když se na jejím prahu objeví Petr a oznámí ji, že to asi není naposledy, co se v blízkosti jejího domova potkali. Co se Anča dozví a jaká bude její reakce?