Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

První týden v Ulici: Zoufalství, sebevražda, šokující zprávy a rodinné převraty

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
20. srpna 2019 | 11:17

Konečně je to tu! Přečkali jste prázdninovou pauzu a tento týden se opět rozjíždí kolotoč událostí a osudových zvratů, vašich oblíbených hrdinů seriálu Ulice. Hned na začátek to bude jedna šokující zpráva za druhou. Nebudete se asi stačit divit.

Matěj se po návratu z Kanady okamžitě hrne za Katarinou, která od jeho odletu nereagovala ani na zprávy, ani na telefonáty. Zjistil nečekanou novinku, bude otcem. Jenže stejně tak na něj uhodí Ája svými novými intrikami a bude hodně těžké zorientovat se v tom, co je lež a co ne. Miloše čekají také krušné chvilky. Konečně zjistí, že mu Eva nasazuje parohy, protože je nachytá přímo při činu a ještě u nich doma. V zoufalství se pokusí skoncovat se životem. A jak bude situaci řešit Eva?

Mára s Karlou se zatím neúspěšně snaží o miminko, vypadá to, že Karla děti mít nemůže. Mára je chce a ona, protože ho miluje, chce, aby si našel jinou, se kterou bude moct mít děti. Nechá se Mára zlákat Natálií? Co Mára s Karlou udělají, že u nich bude na dveře bušit policie? Rozina s Victorem šokují rodinu další novinkou, Victor totiž požádá rodiče o ruku jejich dcery, tak jak to praví tradice. Ti ovšem nejsou dvakrát nadšeni, protože jsou přesvědčeni, že na to má Rozina ještě spoustu času. Jak tyto události ovlivní vztah Martina s Šárkou?