Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Dívčí válka, Mastný v ohrožení a sokové v lásce

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
6. května 2019 | 11:35

Tento týden se svede opět boj o lásku. Věronika nedá Šárce nic zadarmo, Martin se bude muset rozhodnout, co a jak, a láska k Magdě možná ukončí přátelství dvou kamarádů. Mastného čeká také tvrdá rána, tak se dívejte, ať o nic nepřijdete!

Filip si už nějakou dobu žije tak trochu jinak než jeho vrstevníci a rodiče s ním moc nezmohou. Teď už se ale jeho chování vymyká kontrole. Při čem ho nachytá Rozina? Martin se Šárkou si tak dlouho koledovali, až je někdo přistihne. Šárka ještě ke všemu tlačí na pilu a chce, aby se Martin rozhodl mezi ní a rodinou. Veronika jí to ale nedá zadarmo. Co udělá Martin? Anča si hledá práci, ale není to jednoduché, ještě ke všemu se do toho zaplete její bývalý nápadník.

Lumír udělá vše, jen aby se zbavil Mastného, a do své hry o pomstu zamotává čím dál tím víc lidí. Už to odnesl Hložánek a teď je v ohrožení Denisa Mastná. Mastný ovšem narazí na bývalou ženu, která ví něco, čeho se Mastný bojí. Blanka Evžena dlouho tají, ale vypadá to, že nastal čas,m jít s kůží na trh. Jak na to ovšem zareaguje Blanky matka, která má na Evžena svůj názor? Co se stane, co jim oběma vyrazí dech?