Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Finále Ulice: Nová šokující tajemství, náznak nových vztahů a zadostiučinění

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
27. června 2019 | 06:00

Tento týden si užíváte poslední díly seriálu, protože čtrnáctá řada končí s prvním dnem prázdnin. Než se s vámi vaše oblíbené postavy rozloučí, připraví vám ještě pár překvapení. Co se tedy v Ulici děje?

Jana zjistí, že má přátele, na které se může spolehnout, protože Rozina udělá něco, čím se to jasně potvrdí. Také Jarda jí udělá nečekanou nabídku, která přijde právě včas. Boží mlýny melou, a kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Mastný konečně dostane co proto – nebo aspoň částečně doplatí na své vlastní intriky. Ota má den blbec. Jako třídní má svůj první konec roku a je z toho nervózní. Semele se ale tolik věcí, že bude jen koukat – ztraceným vysvědčením počínaje!

Blanka chodí s Evženem už pár týdnů zcela oficiálně, ale naráží na jeden velký problém: nemají sex. Ne že by ho nechtěli, ale nemají na něj soukromí. Blanka se rozhodne s tím něco udělat a překvapí nejen Evžena, ale také Kristýnu a Adama. Pro Anču a Bedřicha konečně přijde ten správný čas plnit si sny, na které nikdy nebyla správná doba. Společně si to užijí a udělají dohodu! Rozina a Victor se vydávají na prázdninové dobrodružství, při kterém budou cestovat a vydělávat v jednom. Nastává velké loučení.

Filip lítá z průšvihu do průšvihu, a když už si konečně Veronika s Martinem myslí, že by mu mohli věřit a že se konečně srovnal, vyplují na povrch další skutečnosti – mnohem závažnější a vše dost zamíchá rodinnými vztahy. Milionář Binar se setká po několika měsících s Veronikou. Stále mezi nimi visí poslední setkání, při němž Veronika Lukáše odmítla – a ten to neunesl. Hodně se mezitím změnilo. Mají ti dva ještě šanci?